Ana SayfaÜnlülerSöz Dizisine Aybüke Pusat'ın Yerine Hande Erçel Mi Geliyor?

İlgili Postlar

Söz Dizisine Aybüke Pusat’ın Yerine Hande Erçel Mi Geliyor?

Star TV’de yayınlanan ‘Söz’de ‘Doktor Bahar’ karakterini canlandıran Aybüke Pusat’ın diziye veda edeceği ve yeni sezonda Hande Erçel’in diziye dahil olması için teklif götürüldüğü iddia edildi. Peki Hande Erçel teklife nasıl baktı? Söz dizisinde ünlü oyuncu yer alacak mı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz dizisi ekranda fırtınalar estiriyor…

Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan Star ekranlarında izleyicisiyle buluşan Söz dizisi ekranda fırtınalar estiriyor. Dizi reytinglerde de zirvede yer alıyor. Yeni sezona damgasını vuran Söz dizisinin başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat gibi isimlerin yer aldığı dizi Meriç Aral Nihat Altınkaya gibi sanatçıların yer aldığı oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkatlerini üzerine çekti. Söz Dizisinin oyuncuları ise başarılı oyunculuğu ile, ekranda fırtınalar estiriyor.  Söz dizi izleyicileri dizinin yakın takipçisi.

Aybüke Pusat Kimdir?

Doktor Bahar‘ karakteri, senaryo gereği ölerek diziye veda edecek…

Son aldığımız duyumlara göre; ‘Söz’ dizisinin sezon finalinde bir patlamanın ortasında kalan ‘Doktor Bahar’ karakteri, senaryo gereği ölerek diziye veda edecek. Eylül ayında Berlin’e gidecek olan Aybüke Pusat’ın tatil planları yaptığı öğrenildi. Dizinin kadrosuna genç isimlerle çalışmak isteyen Tims&B yapım şirketinin, Hande Erçel başta olmak üzere ünlü oyunculara teklif götürüldüğü ortaya çıktı. Şirketin görüşmeleri gizli tuttuğu ifade edildi. Bakalım Söz dizinin yeni sezonunda Hande Erçel’i görebilecek miyiz?

Hande Erçel Kimdir?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler