Ana SayfaKimdirAybüke Pusat Kimdir?

İlgili Postlar

Aybüke Pusat Kimdir?

Geçmiş yıllarda Medcezir dizisinde Elif karakterini oynayıp bu dizi ile ünlenen ve şimdi Söz isimli televizyon dizisinde oynayan Aybüke Pusat Kimdir? Aybüke Pusat Kaç Yaşındadır?
Bugün Doğan Ünlüler

Aybüke Pusat Kimdir?

Söz dizisinde Bahar Kutlu karakterini canlandıran Aybüke Pusat Kimdir? Aybüke Pusat, Medcezir dizisinde Elif isimli karakteri canlandırarak tanınmış ve günümüzde söz dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. Söz Dizisi Oyuncuları arasında Bahar karakterini canlandırmaktadır. Tescilli güzel Pusat, 20 Mayıs 1995 yılında Ankara’da doğmuş ve Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümünü kazanmıştır. Daha sonradan yetek, dans ve piyano eğitimi alan genç güzel, uzun süre balerinlik yapmış, ardından 2. Üniversite eğitimini tamamlamak için Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü okumaktadır.

La Bayadere, Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi ünlü eserlerde rol alan genç güzel Pusat, yetenekli bir balerin olarak ön plana çıkıyor. 2014 yılında Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışmasında 3. Olan Pusat, bu yarışma sayesinde ünlenmiş ve dizi ve film yapımcıları Pusat’ın peşinden koşmaya başlamıştır.

Aybüke Pusat Kimdir?

Geçmişte Medcezir dizisinde Elif rolü ile ekranlara çıkmaya başlayan genç ve güzel balerin, Medcezir dizisinden sonra Beş Kardeş isimli dizide, ve daha sonra da O Hayat Benim isimli dizide oynadıktan sonra son olarak  Bahar Kutlu isimli karaktere profesyonel bir şekilde can veriyor.

Aybüke Pusat Kimdir?

Aybüke Pusat Hangi Dizilerde Oynadı ?

  • 2014 – Medcezir
  • 2015 – Beş Kardeş
  • 2015 – O Hayat Benim
  • 2017 – Söz
  • 2019 – Her Yerde Sen
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler