Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen Oyuncuları ve Karakterleri

İlgili Postlar

Her Yerde Sen Oyuncuları ve Karakterleri

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Romantik Komedi tarzındaki yeni dizi Her Yerde Sen, ilk tanıtımıyla görücüye çıktı. Baş rollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı dizinin ismi ilk önce Sadece Sen olarak açıklandı. Ama sonradan isim değişikliğine gidilerek, Her Yerde Sen olmasına karar verildi. Her Yerde Sen oyuncuları ve karakterleri detayları ile haberimizde.

Her Yerde Sen Yapımcısı ve Yönetmeni

Her Yerde Sen dizisinin yapımcılığını Karga 7 Pictures üstleniyor. Senaryosunu, Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer’in yazdığı. Romantik komedi tarzındaki dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.

Her Yerde Sen, set için 10 mayıs cuma günü start verdi. Dizinin başrol oyuncularından Furkan Andıç ve Aybüke Pusat set için çok heyecanlılar. Dizi ramazan bayramından sonra yayınlanması bekleniyor.

Her Yerde Sen Dizisinin Konusu

Furkan Andıç’ın “Demir”, Aybüke Pusat’ın ise “Selin” karakterlerini canlandıracağı ‘Her Yerde Sen’ dizisinde, aynı ev için hak iddia eden Selin ile Demir, ikisinin de keçi gibi inadı yüzünden aynı evde yaşamak zorunda kalırlar. Bir de üstüne, birinin çalıştığı şirkette diğerinin yönetici olarak gelmesiyle olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Bir yaz dizisi olarak projelendirilen Her Yerde Sen yaza damga vuracak gibi görünüyor.

Her Yerde Sen Oyuncu Kadrosu

Baş rollerini, Furkan Andıç ile Aybüke Pusat’ın paylaştığı dizisinin diğer oyuncuları; Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Barış Yıldız, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner, Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu gibi usta oyunculardan oluşuyor.

Her Yerde Sen Demir Kimdir?

furkan andıç kimdir
Furkan Andıç

Furkan Andıç Kimdir?

Her Yerde Sen Selin Kimdir?

Aybüke Pusat Kimdir?
Aybüke Pusat

Aybüke Pusat Kimdir?

Her Yerde Sen Burak Kimdir?

Ali Yağcı Kimdir
Ali Yağcı

Ali Yağcı Kimdir?

Her Yerde Sen Ayda Kimdir?

Aslıhan Malbora Kimdir?
Aslıhan Malbora 

Aslıhan Malbora Kimdir?

Her Yerde Sen Veteriner İbo Kimdir?

Ali Barkın

Ali Barkın Kimdir?

Her Yerde Sen

Deniz Işın

Deniz Işın kimdir?

Her Yerde Sen

Barış Yıldız

Barış Yıldız Kimdir?

Her Yerde Sen

Cem Cücenoğlu

Cem Cücenoğlu Kimdir?

Her Yerde Sen

Ayse Tunaboylu

Ayşe Tunaboylu Kimdir?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler