Ana SayfaKimdirAslıhan Malbora Kimdir?

İlgili Postlar

Aslıhan Malbora Kimdir?

Atv ‘de başlayacak olan, ‘Ağlama Anne’ dizi kadrosunda yer alacak olan, başarılı oyuncu Aslıhan Malbora Kimdir ? Aslıhan Malbora hakkında merak edilen tüm detaylar Haberimizde..

Bugün Doğan Ünlüler

Aslıhan Malbora Nerede Doğmuştur? Aslıhan Malbora Aslen nereli? Aslıhan Malbora şuan Kaç Yaşında? Aslıhan Malbora Hangi Burç?

Oyuncu Aslıhan Malbora 1 Mart  1995 yılında dünyaya gelmiştir. Aslıhan Malbora Afyonkarahisar’da doğmuştur ve aslen Afyonkarahisar’lıdır. Oyuncu Aslıhan Malbora  23 yaşındadır ve Balık burcudur.

Aslıhan Malbora Kimdir?

Aslıhan Malbora oyunculuk eğitimininden önce İstanbul Teknik Üniversitesinde Gıda Mühendisliği eğitimi almıştır. Öğrencilik döneminde üniversitede tiyatro ile ilgilenen başarılı oyuncu tiyatroya olan yeteneğini fark etmiş ve üniversite eğitiminden sonra İzmir’de Akademi 35.5 da oyunculuk eğitimi almıştır. Bir ajansa da kaydolan Aslıhan Malbora  Seven Ne Yapmaz dizisi seçmelerinde çok beğenilmiş ve dizide ki yardımcı başrollerden Zeynep karakterne can vermiştir. Aslıhan Malbora Hayat Sevince Güzel dizisi ile ayağına gelen şansı iyi değerlendirmiş ve daha da ünlü olmuştur. Ünlü oyuncu Aslıhan Malbor, İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü’nde eğitim hayatına devam etmektedir.

Aslıhan Malbora’nın Yer Aldığı Projeler:

  • 2019 – Her Yerde Sen Ayda
  • Seven Ne Yapmaz (Dizi)
  • Hayat Sevince Güzel (Dizi)
  • Kalbimin Sultanı Saliha Sultan (Dizi)
  • Ağlama Anne (Dizi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler