Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen Dizisi Yaza Damgasını Vuracak! Dizinin İlk Tanıtımı Geldi!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen Dizisi Yaza Damgasını Vuracak! Dizinin İlk Tanıtımı Geldi!

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizisi, Her Yerde Sen’in ilk tanıtım videosu yayınlandı. Baş rollerini,Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı romantik komedi tarzındaki dizi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Her Yerde Sen dizisi yaza damgasını vuracak gibi görünüyor. Dizinin ramazan bayramından sonra yayınlanması planlanıyor.

Her Yerde Sen Oyuncuları ve Karakterleri

Her Yerde Sen Dizisi Yaza Damgasını Vuracak!

Her Yerde Sen’in yapımcılığını Karga 7 Pictures üsteniyor. Fox tv ekranlarında yaz boyu ekrana gelecek olan dizinin çekimleri İstanbul’da dün itibariyle başladı. Fox tv izleyicisiyle buluşacak olan Her Yerde Sen’in oyuncu kadrosunda; Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Barış Yıldız, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner, Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu gibi usta oyuncular yer alıyor.

Her Yerde Sen dizisinin yapımcılığını Karga 7 Pictures üstleniyor. Senaryosunu, Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer’in yazdığı. Romantik komedi tarzındaki dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.

HER YERDE SEN KONUSU NEDİR?

Furkan Andıç’ın ‘Demir’, Aybüke Pusat’ın ise ‘Selin’ karakterlerini canlandıracağı ‘Her Yerde Sen’ dizisinde, aynı ev için hak iddia eden Selin ile Demir, ikisinin de keçi gibi inadı yüzünden aynı evde yaşamak zorunda kalırlar. Bir de üstüne, birinin çalıştığı şirkette diğerinin yönetici olarak gelmesiyle olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

İşte Her Yerde Sen ilk tanıtım videosu…

Furkan Andıç Kimdir?

Aybüke Pusat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler