Ana SayfaKimdirDeniz Işın Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Işın Kimdir?

Deniz Işın Kimdir? Scorp videoları ilgi fenomen olan ve büyük markaların reklam yüzü olarak karşımıza çıkan Deniz Işın kaç yaşında? Deniz Işın aslen nereli? Deniz Işın hangi burç? Deniz Işın biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Deniz Işın Kaç Yaşında? Deniz Işın Aslen Nereli? Deniz Işın Hangi Burç?

1993 doğumlu olan İzmirli Deniz Işın şu an 26 yaşındadır. İzmirli olan genç fenomen ve oyuncu Deniz Işın’ın doğum tarihi bilgisini öğrendiğimizde sizlerle burcunu paylaşacağız.

Deniz Işın Kimdir?

Enerjik videoları ile hem Scorp’ta hem de Instagram’da dikkatleri üzerine çeken Deniz Işın Ege Üniversitesi Kimya bölümünden mezun oldu ve şu an yüksek lisans yapmaya devam ediyor. Instagram’da 45 binden fazla takipçisi olan ve asıl ün kazandığı Scorp’ta 2015 yılı başlarından bu yana Scorp’ta yaptığı canlandırmalar takipçilerinin beğenisini kazanıyor. Deniz Işın yaptığı canlandırmalarda doğallığının beğenildiği ve takipçilerinin de bu doğallığından etkilendiğini düşünüyor.

İzmirli Ünlüler

Scorp fenomeni olarak tanıdığımız Deniz Işın sempatik ve güzel bir karakter olan fenomen oyuncu Her Yerde Sen dizisi ile birlikte ekranlara gelmeye başlayacak ve oyunculuk hayatına aktif olarak adım atacak. Fenomen oyuncu hızlı konuşmasıyla ön plana çıkıyor. Deniz Işın daha önce yaptığı bir röportajda geleceğin başarılı oyuncuları arasında olmayı hedeflediğini paylaşmıştı. Ünlü markaların reklamlarında boy göstererek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fox TV ekranlarında 2019 yaz ayları başlarında ekranlara gelecek Her Yerde Sen dizisi ile oyunculuğa adım atmış olacak. Deniz Işın’ın dizi ve oyunculuk kariyerinin nasıl seyredeceği merakla bekleniyor.

Güzel fenomen Scorp’a girdiğinde dikkat çekmek gibi bir kaygısı olmadığını ancak beğenen insanların genel yorumlarının onun doğallığı ile oluşturduğu bir mizacının olduğu ile ilgili olduğunu ve aslında bilinen ve kendimizde olan doğal gelişen diyalog ve anıları içinden geldiği ve elinden geldiğince komiklik katarak takipçileri ile paylaşmak olduğunu ekledi. Işın’a göre kendisi ile dalga geçebilmek en büyük içtenlik. Kendisininde beğendiği ve aradığı Scorp’lar doğallık, samimiyet, ve mizah içerikli olanlar diye eklemiştir.

Deniz Işın Reklam Filmleri

  • Coca Cola
  • Gratis

Deniz Işın Dizileri

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler