Ana SayfaKimdirMerva Ulusoy Kimdir?

İlgili Postlar

Merva Ulusoy Kimdir?

“İş’te Gündem” programının sunucusu Merva Ulusoy kimdir? Merva Ulusoy kaç yaşında? Merva Ulusoy aslen nereli? Merva Ulusoy’un sunduğu programlar? hangi burç? Merva Ulusoy hakkında merak ettiğiniz ve bilmek istediğiniz her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Merva Ulusoy Kaç Yaşında? Merva Ulusoy Aslen Nereli? Merva Ulusoy Hangi Burç?

Merva Ulusoy 19 Mayıs 1971 senedinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’lu olan Merva Ulusoy, Boğa burcudur.

Merva Ulusoy Kimdir?

Merva Ulusoy liseye kadar eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır.  Sankt Georg Avusturya Lisesi’nden mevzun olduktan sonra, üniversite eğitimi için Viyana’ya gitmiştir. Webmaster Üniversitesi’nde “Yöneticilik ve Pazarlama Bölümü” okuduktan sonra, Londra’da “Uluslararası Ticaret” üzerine master yapmıştır. 1993 senesinde Cenevre’ye giden Merva Ulusoy orada “MBA Diploması” almıştır. Bu sırada McCann Erickson’ın İstanbul temsilciliğini yapmaya başlayarak iş hayatına atılmıştır.

Ardından 1994 senesinde Harvard Üniversitesi’nde “Globalleşme” üzerine yüksek lisans yapmıştır. 1995 senesinde United Parcel Service’in Boston merkezinde 1 sene yöneticilik yapan Merva Ulusoy, 1996 senesinde  Lowe Adam reklam ajansında,  üst düzey yöneticilik yapmıştır.

1997 ve 2000 seneleri arasında aile şirketi olan lusoy Ticari Yatırımlar Holding A.Ş.’de reklam müdürlüğü yapan Merva Ulusoy, 2003 yılında “İş’te Gündem” isimli programla CNN Türk ekranlarına geçmiştir. Sunuculuğu ve bilgisiyle sevilen Merva Ulusoy, programına hala devam etmektedir.

Merva Ulusoy’un Yer Aldığı Programlar

  • 2003/2019 – İş’te Gündem
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler