Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Çocuğu Ümran'a Verdim!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Çocuğu Ümran’a Verdim!

Pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Kardeş Çocukları 15. yeni bölümü ile 12 mayıs pazar günü Star Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Yıldırım çocuğunun yaşadığını öğreniyor. Gözünün önündeki Hayat’ın kendi kızı olduğundan habersiz Yıldırım çocuğunu arıyor. Umay’ın karşısına çıkıp çocuğunun yaşadığını bildiğini onu kime verdiğini sorduğunda, Umay, ‘Çocuğu Ümran’a verdim’ diyor.

Pazar Dizileri 2019

Çocuğu Ümran’a Verdim!

Kardeş Çocukları 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldırım, Ümran’a gidiyor ve kürtajda onun olmadığını bildiğini söylüyor. Ümran, Umay’a gidip Yıldırım’ın çocuğun doğduğunu bildiğini söylüyor. Umay Ümran’a, Hayat babasının Yıldırım olduğunu öğrendiğinde, ne ona ne de Yıldırım’a sarılacağını söylüyor. Yıldırım, Umay’a çocuğu kime verdiğini sorduğunda Ümran’a verdiğini söylüyor. Ümran, Hayat’ın onun kızı olduğunu söyleyecek mi?

İşte Kardeş Çocukları 15. bölüm fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Reşat, çıkan haberlerden sonra kalbinden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılır. Umay, Yıldırım’la kendisi hakkında çıkan haberler için bir basın toplantısı düzenleyerek o fotoğrafların fotomontaj olduğunu, Yıldırım’la ise kocasının hastalığını konuştuğunu söyler.

Umay, Reşat’tan tüm mal varlığını ister. Reşat, kabul etmez ve Yıldırım’a gidip Umay’ın kendisini bitirdiğini ne biliyorsa söylemesi ister Ama Yıldırım, bir şey bilmediğini söyler.

Yıldırım, Umay’ın kürtaj olduğunu söylediği doktorun yanında çalışan hemşirenin adresini bulur. Kadın konuşmak istemez yinede Yıldırım kartını bırakır. Kadın Yıldırım’ı arayıp yanına çağırarak, Ümmü’nün bebeği aldırmadan doktorun elinden kurtulup kaçtığını söyler.

Reşat, hastaneye kendisini görmeye gelen Cansel’e, basına o bilgileri verdiğini bildiğini ve onunla bir daha görüşmek istemediğini söyler. Hastaneden çıktıktan sonra Cansal’i arayıp eşyalarını hazırlayarak evi boşaltmasını ister. Bu arada Umay, Cansel’in evini bularak yanına gider. Orada telefonunu unutur. Cansel, hemen Umay’ın telefonunun şifresini kırdırıp Hayal’e babasının gerçek yüzünü görmesi için yazdığı adrese gitmesini yazar.

Hayal, oraya gider ve Cansal’le babasını yatakta birlikte görür. Ümran, Cemal’le görüşüp onunla uzaklara gitmek istediğini söyler. Ama şartının, Umay’a şifreyi ve kozları verip, her şeyi arkada bırakmak olduğunu söyler. Cemal onu Karalar köyüne götürür. Kozları gömdüğü yerden çıkarttıktan sonra Ümran, onun gözüne sprey sıkış kömürlüğe gider. Umay’da oradadır. Cemal, onları bulur ve silahını doğrultur.

Kardeş Çocukları 15. Bölüm Fragmanı Geldi! Ümran, Cemal’i Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler