Ana SayfaDizilerKızım 32. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cemal Demir İçin Kendini Feda Ediyor!

İlgili Postlar

Kızım 32. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cemal Demir İçin Kendini Feda Ediyor!

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 31. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Reşat, tam Demir’i öldürecekken bir telefon geliyor ve onu öldürmeyip, onu sevdikleriyle tehdit edip bir yere kapatıyor. Demir’in kimliğinin bulunduğu bir arabada yanmış erkek cesedi bulunuyor. Demir, Cemal’e kendisini bulması için şifre bırakıyor. Cemal, Demir için kendini feda ediyor.

Cuma Dizileri 2019

Cemal Demir İçin Kendini Feda Ediyor!

Kızım dizisi 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Reşat, Demir’i bir yerde kapalı tutuyor. Ona büyük bir soygun olacağını ve müzayedede o kolyeyi çalmasını istiyor. Demir, sevdiklerine zarar gelmemesi için kabul ediyor. Demir, kızını görmek istediğini söylediğinde, onların onu öldüğünü zannettiklerini söylüyor. Uğur’la Cemal’e, Demir’in öldü haberi geliyor. Teşhis için morga giden Cemal, cesedin Demir olduğunu zannediyor.

KIZIM 31. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemal’le Uğur, perişan bir halde eve gidip bunu Candan’a nasıl söyleyeceklerini düşünüyor. Cemal, Candan’ı dışarı çağırıp ‘Başımız sağ olsun’ diyor. Candan, fenalaşıyor ama Öykü’nün anlamaması için kendini tutuyor. Öykü’yü arkadaşına gönderip cenaze işlemlerine başlıyorlar. Uğur ve Cemal gözyaşları içinde Demir’in zannettikleri cenazeyi gömüyorlar. Candan, perişan bir halde gözyaşı döküyor.

Demir, Reşat’dan ailesini geriden görmek için izin alıyor. Reşat’ın adamı onu mezarlığa götürüyor. Uzaktan onları seyreden Demir, bir fırsatını bulup Cemal’in arabasının sileceğine büyük müzayedenin broşürünü bırakıyor. Cemal, onu alıp cebine atıyor. Cemal, şifreleri çözmeye başlıyor ve Demir’i görüyor. Demir, Reşat’ın adamının elinden kurtulup Cemal’e durumu anlatıyor.

Öykü, sürekli babasını soruyor. Ona ne diyeceklerini bilemiyorlar. Cemal, Demir’i bulduktan sonra ona babasını getireceği konusunda söz veriyor. Müzayede günü geldiğinde, Demir garson kılığında müzayedeye katılıyor. Cemal’de oraya geliyor. Demir, sahtesini yaptırdığı kolyeyi gerçeği ile değiştirmesi gerekiyor. Plan elektrikler kesilecek, Demir’de kolyenin gerçeğini alıp sahtesini koyacaktır. Tam da öyle oluyor.

Demir’in cebinde gerçek kolye vardır. Birden müzayedede kapılar kilitleniyor. Demir, cebindeki kolye ile kala kalıyor. Cemal, Demir’in yanına gidip onun cebinden kolyeyi alıp kendi cebine koyuyor. Cemal, Demir için kendisini tehlikeye atıyor.

Kızım 31. Bölüm Fragmanı İzle! Demir’in Ölüm Haberi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler