Ana SayfaDizilerBeklenmeyen Ölüm İzleyenleri Şoke Etti! İstanbullu Gelin 84. Bölüm Özeti!

İlgili Postlar

Beklenmeyen Ölüm İzleyenleri Şoke Etti! İstanbullu Gelin 84. Bölüm Özeti!

Star Tv ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden İstanbullu Gelin 84. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Garip’in ve çocukların çabaları ile Esma eve dönmeye razı oluyor. Tüm aile konağın bahçesinde anneler günü kutlaması yapıyor. Dizinin son sahnesi izleyicileri üzdü. Beklenmeyen Ölüm izleyenleri şoke etti.

Cuma Dizileri 2019

Beklenmeyen Ölüm İzleyenleri Şoke Etti!

Tüm aile konağın bahçesinde anneler günü için bir araya gelir. Garip bey, onların mutluluğunu seyreder. Aile birlikte fotoğraf çektirdikten sonra Garip içeri gider. Faruk onun arkasından giderek ona, ‘biz sana abi diyelim sen baba oku’ diyerek kucaklaşırlar. Garip, biraz uzanacağını söyler. Yatağına yatıp, gençliklerinde Esma ile 5 tane çocukları olmasını istedikleri aklına gelir. Gülümseyerek ‘evet 5 çocuğumuz’ oldu der. Hayatın kendisini yorduğunu ama gönlündekini de vermeden uğurladığı için teşekkür eder.

İşte Garip’in izleyenleri şok eden ölüm sahnesi..

İSTANBULLU GELİN 84. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esma, Nazif olayından sonra kendi içine kapanır ve çocuklarına yük olmamak için huzur evine gitmeye karar verir. Başka Garip bey olmak üzere çocuklar onu ordan çıkarmak için seferber olurlar. Türlü planlar yaparlar. Önce her gün gelip onu ziyaret ederler. Hatta huzur evinin Müdüre’sin den bu kadar sık gelmemeleri konusunda uyarı bile alırlar.

Garip de Esma’yı orada yalnız bırakmamak için huzur evine gidip kaydolur. Esma, oradaki kadınların Garip’e karşı ilgisinden biraz rahatsız olur ama belli etmez. Huzur evinin Müdüre’si Esma hanıma bir hoşgeldin organizasyonu yapılacağını öğrenince, Garip beyin aklına fikir gelir. Fikret de durumu anlayıp bu organizasyonu tüm masraflarıyla birlikte kendileri yapacağını söyler.

Organizasyon deyince hepsinin aklına Senem hanım gelir. Her organizasyonu olaylı bittiği için bu görevi ona verirler. Parti yapılır tabi Senem’in organizasyonu patlar. Hatta, yurt yangın tehlikesi bile atlatır. Bunun sonunda hepsi Esma dahil yurttan kovulurlar. Esma’nın eve dönmekten başka çaresi kalmaz. Çocuklar anneler günü için bahçede mangal partisi düzenler. Partiye tüm aile katılır.

Çocuklar, gelinler hep bir arada fotoğraflar çekinirler. Garip, bir kenarda oturup onların mutluluğunu izler. Esma ve çocuklarla bir fotoğraf çektirip eve girer. Faruk, onun arkasından giderek teşekkür eder ve ona abi dediklerini ama kendisinin baba diye okumasını söyler. Garip, yatağa yatıp Esma ile gençliklerindeki hayalleri aklına gelir. Hayatın kendisini çok yorduğunu ama gönlündekini de vermeden uğurlamadığı için teşekkür eder.

 İstanbullu Gelin Dizisine Süpriz Oyuncu Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler