Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Dizisine Süpriz Oyuncu Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Dizisine Süpriz Oyuncu Geri Dönüyor!

Star Tv ekranlarında 3 sezondur yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin ekran macerası 31 mayıs cuma akşamı sona erecek. İstanbullu Gelin dizisine süpriz oyuncu geri dönüyor. Dizinin daha önceki bölümlerinde konuk oyuncu olarak renk katan oyuncu dizinin sonlarına doğru tekrar dizide yer alacak.

 Cuma Dizileri 2019

İstanbullu Gelin Dizisine Süpriz Oyuncu Geri Dönüyor!

İstanbullu Gelin dizisinde Garip beyin eski eşi rolüyle diziye renk katan Defne Samyeli dizinin yeni bölümlerinde tekrardan yer alacak. Ülkemizde 3 sezondur ekranlarda olan sevilen dizi bir çok ülkede de sevilerek izleniyor ve büyük bir hayran kitlesine sahip.

İstanbullu Gelin Dizisine Süpriz Oyuncu

 

İstanbullu Gelin dizisinin büyük finaline haftalar kala peş peşe şok olaylar yaşanacak. Geçtiğimiz sezonda Garip beyin yurt dışındaki eski uçarı eşini canlandıran Defne Samyeli yeniden konuk oyuncu olarak katılacak. Siren karakterini canlandıran oyuncu, yurt dışından gelecek ve Garip beyle Esma hanımın evlendiğini öğrenecek. Dizinin yeni bölümlerinde ne süprizler yaşanacak merakla bekleniyor. İstanbullu Gelin 84. yeni bölümü ile 10 mayıs cuma akşamı ekranlara gelecek.

Defne Samyeli kimdir?

İstanbullu Gelin 83. Bölüm Fragmanı İzle! Esma’yı Yıkan Haber!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler