Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 83. Bölüm Fragmanı İzle! Esma'yı Yıkan Haber!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 83. Bölüm Fragmanı İzle! Esma’yı Yıkan Haber!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin, 5 bölüm sonra final yapacak. Dizinin 83. yeni bölümü 3 mayıs cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde Esma hanımın hastalığı kötüye gidiyor. Kendi durumunun farkına varan Esma, kendinden sonra konağın idaresini Süreyya’ya devrediyor. Esma, Nazif’e kütüphane yapacağı yeri gösterirken onu orada unutup gidiyor. Esma’yı yıkan haber geliyor.

 Cuma Dizileri 2019

Esma’yı Yıkan Haber!

İstanbullu Gelin 83. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıllar sonra bebek beklediğini öğrenen Gülistan, acı haberle kendisini dışarı atıyor. Esma, Garip’ten ne yaptığını öğrenmek istiyor. Garip,onun kütüphanede kapalı kaldığını ve yangın çıktığını söylüyor. Bu haberle odasında her şeyi yıkıp döken Esma kimseyle görüşmek istemediğini söylüyor.

İşte İstanbullu Gelin 83. bölüm fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 82. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Esma, Süreyya’nın teyzesi ile konuşmaya gittiğinde birden hafızası gider. Süreyya, teyzesinin aramasıyla oraya gidiyor ve ona Kıymet, nerede kaldın diyerek karşılıyor. Süreyya onu konağa götürür. Garip, elinde çiçeklerle Esma’nın yanına gidiyor. Süreyya, Faruk’a olanları anlatıyor ve onu annesinin durumunu bekledikleri bir durum olduğu için teselli ediyor.

Gülistan, yıllar sonra hamile kalmanın mutluluğunu yaşıyor. Nazif, baba olacağı için çok mutlu oluyor. Esma hanım, Gülüstan’la Nazif’e çocukları doğmadan hediyelerini vermek için yanına çağırıyor. Onlara çocuklarının tüm okul eğitimlerini kendisinin karşılayacağını söyler. İpek’in annesi gelir ve Esma hanıma Vakıf’ın yeni kütüphane projesinden bahseder. Güneş ile Adem’in arası bozulur. Güneş Adem’i terk eder.

Esma hanım, Nazif’i çağırır ve yeni kütüphanenin yapılacağı yere birlikte giderler. Karanlık olduğu için ellerinde gaz lambalarıyla oraya girerler. Nazif orada tarihi eser paralar bulur ve o paralarla ilgilenirken Esma Hanım elinde gaz lambası ile Nazif’i orada unutur gider. Nazif orada kapalı kalır. Esma hanımın unuttuğu gaz lambası birden alev alır. Nazif, bağırır ama sesini kimseye duyuramaz.

Gülistan, bebeğini görmek için doktora gider. Nazif’inde gelip bebeğini görmesini bekleyen Gülistan, onun gelmediği için endişelenir. Nazif, çocuğunu görmeden ölecek mi?

İstanbullu Gelin 82. Son Bölümde Neler Oldu! Esma’nın Unutkanlığı Yüzünden Nazif Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler