Ana SayfaDizilerKuzgun 12. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun Dila'nın İhanetini Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Kuzgun 12. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun Dila’nın İhanetini Öğrenecek Mi?

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Kuzgun merakla beklenen 12. bölümü ile 1 mayıs çarşamba günü ekranlara gelecek. Kuzgun, babasının ölmediğini mezarının boş olduğunu öğrenir. Bora ise babasının yerini bildiğini ama bunu Behram’ı öldürdüğü takdirde öğreneceğini söylüyor. Kuzgun 12. bölüm 2. fragmanı geldi. Kuzgun, Dila’nın ihanetini öğrenecek mi?

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Dila’nın İhanetini Öğrenecek Mi?

Kuzgun 12. bölüm yeni fragmanda; Kuzgun silahını Bora’ya doğrultuyor. Bora ise kendisini öldürürse Dila’nın ihanetini öğrenemeyeceğini söylüyor. Behram, Kuzgun’a babasının oğlu olmadığını kendi torunu olduğunu söylüyor.

İşte Kuzgun 12. bölüm 2. fragmanı..

KUZGUN 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzgun, Behram’ın kim olduğunu öğrendikten sonra kimseye onu gördüğünü söylemez. Meryem’in yanına giden Kuzgun, annesine yaşadıklarını nasıl unutacağını, tekrar nasıl anne deyip sarılacağını söylüyor. Meryem oğluna sarılarak böyle diyor ama Kuzgun arkasını dönüp gidiyor.

Kuzgun, babasının nasıl öldüğünün peşine düşer. Dila Kutret’le görüşmeye devam ediyor. Kudret, Kuzgun’a güvenmemesini onun güvenini kazanıp onun attığı tüm adımları öğrenmesini ve kendisine anlatmasını söylüyor. Dila, Kuzgun’un babasının nasıl öldüğünü araştırdığını öğrenir ve ona yardım edebileceğini söyler. Kuzgun, babasının nasıl öldüğünü bilen dört kişiden ikisinin sağ olduğunu öğrenip. Eskiden hapishane müdürü olan kişinin yakında oğlunun düğünü olduğunu öğreniyor ve Dila ile düğüne gidiyorlar.

Kuzgun, düğünde, adamın tuvalete gitmesini bekliyor ve peşinden gittiği zaman tuvalette adamı ölü olarak buluyor. Adamın telefonu çalıyor ve Kuzgun telefonu açtığında, Kuzgun diye seslenen kişiden babasının yaşadığını mezarının boş olduğunu öğreniyor. Dila’yı eve gönderip mezarlığa giden Kuzgun, babasının mezarını açtırıyor. Kuzgun, mezarın boş olduğunu görüyor. Bora mezarlığa geliyor ve babasının yerini bildiğini, ancak Behram’ı öldürürse yerini öğrenebileceğini söylüyor.

Kuzgun, doğruca Behram’ın yani Terzi Derviş’in yanına gider ve silahını doğrultur. Behram önünde bir kutu ile onu bekliyordur. Ona kutuyu açmasını söyler. Kuzgun kutuyu açtığında babasının nüfus cüzdanını görür. Cüzdan’da Yusuf Adıvar yazıyordur. Behram Yusuf’un kendi oğlu olduğunu, onunda torunu olduğunu söyler.

Dila’da Kuzgun’un kırdığı baba yadigarı saati almaya gider ve saatin arkasında Yusuf Adıvar yazdığını görür. Hemen Kudret’e haber verir.

Kuzgun 12. Bölüm Fragmanı İzle! Behram Yerine Veliaht Yetiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler