Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 6. Bölüm Fragmanı İzle! Senin Gibi Oğlum Yok Benim!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 6. Bölüm Fragmanı İzle! Senin Gibi Oğlum Yok Benim!

Kanal D ekranlarının yeni gözdesi Zalim İstanbul 6. yeni bölümü ile 6 mayısta ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Şeniz, Nedim’in daha fazla iyileşmesine tahammül edemediği için ilaçlarını değiştirir. Nedim, kötüleşmeye başlar. Cenk, dizinin son sahnesinde Nedim’in başına silah dayıyor ve annemin dediği gibi ikimizden biri ölmeli diyor. Dizinin yeni bölümünde Agah, kameradan bu durumu görüyor ve Cenk’e ‘Senin gibi bir oğlum yok benim’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Senin Gibi Oğlum Yok Benim!

Zalim İstanbul merakla beklenen 6. bölüm fragmanı geldi. Fragmanda; Agah, kameradan oğlunun Nedim’in başına silah dayayarak, ‘annem haklı ikimizden biri ölene kadar bitmeyecek’ söylediğini duyuyor. Bunun hesabını önce Şeniz’e soruyor sonra, Cenk’e onun gibi bir oğlu olmadığını söylüyor. Cenk, fragmanda arabada şuurunu kaybediyor. Cemre de yanında.

İşte Zalim İstanbul 6. bölüm fragmanı..

ZALİM İSTANBUL 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Şeniz, Agah’a Nedim’in vitaminlerini vermeye çalışırken onun kolunu yanlışlıkla yaraladığını söyler. Agah, Cemre’nin Şeniz’i suçlamalarına inanmaz ve ona Şeniz’den özür dilemesini ister. Ama Cemre kabul etmez haklı olduğunu söyler. Cemre işten kovulur. Nedim, amcasına Şeniz’in yalancı olduğunu defalarca söyler.

Nurten, Ceren’e Nedim’in yemeğini yedirmesini söyler. Cenk bahçede Cemre’ye yanlış kadına kafa tuttuğunu, özür dileyim savaşmaya devam etmesini söyler. Nedim onlara konuşurken pencereden gördüğünde, Ceren onun kulağına Cenk’in Cemre’ye asıldığını söyler. Nedim, bahçeye inip Cenk’in üstüne atlayıp ona saldırır. Agah, Nedim’e bunu neden yaptığını sorduğunda, Cenk’in Cemre’yi rahatsız ettiğini söyler ve ‘Cemre benim’ der.

Ceren’in hamileliği kesinleşir. Babaannesi de artık onun hamile olduğunu öğrenir ve ona çanak tutar. Cenk, olaydan sonra bir hafta hiç eve gelmez. Magazin haberlerinde sürekli haberleri çıkar. Agah, onu zorla şirkete getirtir ve tüm kredi kartlarını iptal ettirir. Şirkette muhasebede çalışmaya başlamasını söyler.

Cemre, Agah ile Şeniz’in olduğu sırada eve gider ve Şeniz hanımdan özür diler. İşine tekrar başlayan Cemre, Nedim’in gün geçtikçe kötüleşmeye başladığını fark eder. Cenk, bunu annesinin yaptığını anlar ve ona hesap sorar. Şeniz de oğluna o ölmezse huzurlarının olamayacağını, iyileşip her şeyi hatırladığında bir tokatla kurtulamayacağını söyler. Cenk, silahını alıp Nedim’in kafasına dayar.

Zalim İstanbul 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cenk Nedim’in Kafasına Silah Dayıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler