Ana SayfaÜnlülerEce Üner Kerimcan Durmaz'ı Ağır Eleştirdi!

İlgili Postlar

Ece Üner Kerimcan Durmaz’ı Ağır Eleştirdi!

Ünlü spiker Ece Üner Kerimcan Durmaz’ı ağır eleştirdi. Geçtiğimiz gün sosyal medyada yaşanan skandal sonrasında birçok ünlü isim tepkisini dile getirse de, en sert tepki Ece Üner’den geldi. Yaşanan olaya, canlı yayında tepkisini gösteren Ece Üner sözleriyle ortalığı yıktı.

Skandal Paylaşım

Geçtiğimiz gün Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabında, uçak tuvaletinden cinsel içerikli paylaşım yaparak “Bana bakın” açıklamasıyla hikayesinde paylaşmış arından görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını iddia etmişti. Gün içerisinde bu şekilde birçok video aldığını söyleyen Kerimcan Durmaz, videoyu yanlışlıkla paylaştığını söylese de bu açıklamaya arkadaşlarını dahi inandıramamış birçok ünlü isimden tepki çekmişti.

Demet Akalın’dan Kerimcan Durmaz Hakkında Sert Açıklama Geldi!

Dava Açılma İhtimali Var

Kerimcan Durmaz‘ın sosyal medya da paylaştığı videodan sonra kendisine dava açılma ihtimali meydana geldi. Hayranlarının ve yakın çevresinin bu videodan rahatsız olmasının yanı sıra, sosyal medyada her yaştan takipçisi olan Durmaz’a bu paylaşımı yüzünden cezasız kalmayacağı söylendi. Sosyal medyada özellikle 18 yaş altı kullanıcılar için bir tehdit oluşturan bu olay üzerinde Durmaz’a “Cinsel İstismar” suçu nedeniyle dava açıldı.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Ece Üner Kerimcan Durmaz’ı Ağır Eleştirdi!

Ünlü spiker Ece Üner yaşanan bu çirkin olay karşısında canlı yayında ağır eleştirilerde bulundu. Dobralığı ve sivri diliyle anılan Ece Üner, “Güzel günler göreceğiz diye diye en sonunda Kerimcan Durmaz’ın en müstehcen yerini bile gördük. Bir derginin kapağındaki karikatürde eline hortumu almış bir adam ‘Herkes dışarıya çıksın da bir ülkeyi yıkayalım pislik içinde kaldı ortalık’ diyordu. Gerçekten yıkayalım bu ülkeyi yoksa bu Kerimcanlar durmaz!” sözleriyle ortalığı yıkıp geçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler