Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Kerimcan Durmaz Hakkında Sert Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Kerimcan Durmaz Hakkında Sert Açıklama Geldi!

Demet Akalın ile Kerimcan Durmaz’ın aralarından su sızmadığı biliniyor. Kerimcan Durmaz’ın sosyal medya hesabından paylaştığı cinsel içerikli görüntülerden sonra Demet Akalın’ın bu konuda ne yorum yapacağı merak konusu olmuştu. Demet Akalın’dan Kerimcan Durmaz hakkında sert açıklama geldi.

Kerimcan Durmaz’dan Cinsel İçerikli Paylaşım!

Demet Akalın’dan Kerimcan Durmaz Hakkında Sert Açıklama Geldi!

Sosyal Medya fenomeni ve aynı zamanda DJ’lik yapan Kerimcan Durmaz’ın ünlülerle arasının iyi olduğu biliniyor. Bu olaydan sonra bir çok ünlü Durmaz’ın son yaptığını büyük bir tepki ile karşılarken Demet Akalın’ın bu konuda ne düşündüğü merak edilmeye başladı. Demet Akalın sessizliğini bozdu ve 2. sayfa programı sunucularına açıklamada bulundu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın; Uçağın tuvaletinde öyle çirkin bir görüntüye imza atan bir insanı, evli barklı bir insan olarak nasıl savunacağını, neyini savunacağını söyledi. Daha önce de ona, kimsenin onu bitiremeyeceğini, ona kendi kendisini bitireceğini söylediğini ifade etti.

Bu olay kabul edilemez!

Akalın, bu olayın kabul edilir bir tarafı olmadığını, kendisinin bir plates fotoğrafını bile paylaşamadığını belirtti. Ayrıca Demet Akalın; Whasapp guruplarından kendisine çok çirkin fotoğrafların geldiğini, anadan üryan fotoğraf paylaştıklarını, evli çocuklu kadınlarında fotoğrafların da geldiğini ve kocasından utandığı ifadelerinde bulundu.

Türkiye’in dört bir yanından Keremcan Durmaz’a avukatlar dava açmaya hazırlanıyor. Son olarak Adana’dan bir avukat dava açacağı duyuldu.

 Yeşim Salkım Sözleriyle Ortalığı Yıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler