Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz'dan Cinsel İçerikli Paylaşım!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’dan Cinsel İçerikli Paylaşım!

Kerimcan Durmaz’dan cinsel içerikli paylaşım sosyal medyaya damgasını vurdu. Yayınladığı story nedeniyle Kerimcan Durmaz eleştiri yağmuruna tutuldu!

Sık Sık Tartışmalara Dahil Oluyor

Kerimcan Durmaz son dönemlerin sosyal medya fenomeni haline geldi. Aynı zamanda dj olan Durmaz, sosyal medya üzerinden sık sık tartışmalara dahil oluyor. Bazen arkadaşlarıyla, bazen de takipçileriyle tartışan Kerimcan Durmaz’ın bu tavrı oldukça tepki çekiyordu. Bu konuda gelen yorumlara aldırış etmeyen Durmaz yaptığı bir paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.

Kerimcan Durmaz, “Hiç karşı cinsle beraber oldun mu?” sorusuna bakın nasıl cevap verdi?

Altın Mobilyası Çok Konuşuldu

Dj performansıyla kazandığı rakamlardan dudak uçuklatan Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz ay evi için altın kaplama bir mobilya almıştı. Takipçileri ve sevenleri tarafından çok eleştirilen bu tutumuna Durmaz herhangi bir yanıt vermemişti. Altın kaplama mobilyaları için Kerimcan Durmaz 250 Bin TL ödemişti.

Kerimcan Durmaz’Dan Cinsel İçerikli Paylaşım!

Kerimcan Durmaz dün öğlen saatlerinde Instagramda ilginç bir paylaşım yaptı. Videoda cinsel organını bana bakın yazısıyla paylaşan ve masturbasyon yapan Durmaz sert eleştirilere maruz kaldı. Arından paylaşmış olduğu videoyu birkaç dakika içerisinde paylaşan Durmaz, Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre videonun sahibi Durmaz değil. Gün içerisinde böyle çok video aldığını savunan durmaz, videoyu da yanlışlıkla paylaştığını yaşanan durum için çok üzgün olduğunu açıkladı. Hatta videodaki kişi hakkında avukatıyla görüşme yaptığını açıkladı. Ancak bu açıklamaya rağmen birçok ünlü isimden ve takipçisinden sert eleştiriler almaya devam ediyor.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler