Ana SayfaKimdirKerimcan Durmaz kimdir?

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz kimdir?

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Twitter, Snap, İnstagram ve Periscope ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Peki Kerimcan Durmaz Kimdir? Kerimcan Durmaz Kaç yaşında? İşte detaylar…


Bugün Doğan Ünlüler

Kerimcan Durmaz Kaç Yaşında?

02.11.1994 yılından doğmuştur.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

3 kardeş olan Kerimcan Durmaz hayalinin tasarımcı olmak olduğunu belirtmiş aslında profesyonel makyaj uzmanıdır. Youtube video kanalında yayınladığı makyaj videoları ile dikkatleri üzerine çekmiş daha sonra kendisinede makyaj yapmaya başlamış ve tüm ünlülerin kendisine makyaj yapmasını istemesi ile bir anda kendisini ünlülerin arasında bulmuştur.

Sonrasında ise ünlü mekanlarda Dj olarak yer almış, televizyon dünyasında ise Bu Tarz Benim isimli programda jüri olarak yer almıştır.

İstanbul Sarıyer İlçesi Yeniköy’de doğmuş ve yetişmiştir. Annesi ev hanımı’dır babası ise bir balık Restaurant’ı işletmektedir. İki ablası vardır. Lise mezunu Kerimcan Durmaz kendisini çok eşli bir muhafazakar olarak tanımlamaktadır.

Günümüzde magazin dünyasının ünlü isimleri Kerimcan Durmaz ile aynı kareye girmek için kıyasıya yarışmaktadırlar. Kısa sürede o kadar çok para kazanmıştırki bir röportaj esnasında kazandığı paranın hesabını bilmediğini ve bir noktadan artık saymayı bıraktığını esprili bir dille mikrofonlarda dile getirmiştir.

İnternet aleminde yeni bir fenomen doğdu ve Kerimcan Durmaz ismi kısa bir zaman içerisinde çoğu internet kullanıcısı tarafından bilinmeye başladı. Daha genç yaşında milyonlarca insanın takip ettiği bir isim olarak karşımıza çıkan Kerimcan Durmaz, Periscope sayesinde tanındı ve bir anda yüzbinlerce gencin ilgi odağı oldu. Sıradışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile oldukça dikkat çeken Kerimcan Durmaz, internet dünyasında yer aldıktan kısa bir süre sonra kendisini yüz binlere sevdirmeye başardı. Periscope denildiğinde akla gelen ilk isim olan Kerimcan Akrep burcudur. 2016’da çektiği videolarla şöhret olan, sonra DJ’lik yapmaya başlayan Kerimcan Durmaz, kabadayı taklidi yaptığı videosunu sosyal medyaya yükledi. Durmaz, ‘kabadayı’ videosu ile hayranlarını gülme krizine soktu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler