Ana SayfaDizilerCumali Koçovalı Kimdir?

İlgili Postlar

Cumali Koçovalı Kimdir?

Show TV ekranlarının ve pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur; sezon finaline yaklaşırken tüm gözler Cumali Koçovalı’ya çevrildi. Gerçekten de İdris Koçovalı’nın hapisteki oğlu Cumali Koçovalı  kimdir? Büyük merak ediliyor… İşte Cumali Koçovalı hakkında merak edilenler…

Çukur dizisinin Cumali Koçovalı’sı belli oldu! Cumali Koçovali kim oldu?

Geçtiğimiz ekim ayından beri, izleyicilerin gönlünde taht kuran Çukur dizisinin sezon finaline son 2 bölüm kalmışken, dizi filmde adını sıkça duyduğumuz ama bir türlü yüzünü göremediğimiz Cumali Koçovalı’nın, bir türlü de ortaya çıkmaması, izleyicileri artık iyice meraklandırdı. Cumali’nin nasıl bir karakter olacağı, ne zaman dizi filme gireceği ve en çok da bu karakteri kimin canlandıracağı sabırsızlıkla bekleniyor. Cumali Koçovalı hakkında yaptığımız araştırmalara göre, tüm merak edilenler sizlerle…

İdris’in Hapisteki Oğlu Cumali Kim

Cumali Koçovalı kimdir

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu


Bugün Doğan Ünlüler

Cumali Koçovalı nasıl bir karakter?

Çukur’un ilk bölümlerinden beri adıyla dikkat çeken Cumali, bilindiği üzere İdris ve Sultan Koçovalı’nın dört oğlundan en büyük olanı. İşlediği suçtan dolayı hapiste olan Cumali, Koçovalı ailesinde hem önemli bir yere sahip hem de en sevilen evlatlardan birisi.

Dizi filmin 11. bölümünde, babasına hapisten mektup gönderen Cumali, o bölümden beri merakla bekleniyor. İddialara göre Cumali hapisten çıkar çıkmaz, Çukur’da işleri devralan kardeşi Yamaç’a en büyük desteği verecek kişi olacak. Ayrıca, Koçovalılar’ın başına türlü belalar açan Emrah’ı öldürecek.

Cumali Koçovalı kimdir

Cumali karakteri, ne zaman diziye giriyor?

Cumali karakteri, Çukur dizisinin 26. Bölümde ilk kez ortaya çıktı. Oğlu Kahraman’ın ölümünden sonra gözünü intikam hırsı bürüyen Sultan’ın; Selim’e sinirlenmesinin ardından, hapisteki oğlu Cumali’yi telefonla araması dikkat çekmişti. Hem eşi İdris’in hem de oğulları Yamaç ile Selim’in artık bir Koçovalı gibi davranmadıklarını ileri süren Sultan, bu durumu diğer oğlu Cumali’ye bildirmiş ve intikam almasını ondan istemişti. Cumali ise annesiyle telefonda pek konuşmak istemse de mecbur kalıp onu dinlemişti.

Cumali Koçovalı’nın kim olduğu halen gizemini korurken, magazin kulislerindeki söylentilere göre dizinin 1.sezon son bölümünde Cumali’nin ortaya çıkacağı ve sezon finaline gideceği iddia ediliyor. Yani, Cumali ile Çukur’un 2. sezonunda, her şey baştan yazılacak gibi görünüyor.

Yamaç’ın abisi Cumali Koçovalı karakterini kim canlandıracak?

Peki, Cumali Koçovalı kimdir?

Aylardır magazin gündeminde, Cumali Koçovalı karakterini canlandıracak birçok başarılı oyuncunun adından bahsediliyor. Bu isimler arasında Nejat İşler, Mustafa Üstündağ, Ufuk Bayraktar, Mustafa Yıldıran ve Kaan Urgancıoğlu yer aldı. Bu isimler arasına son olarak, Erkan Avcı da dahil oldu.

Cumali Koçovalı kimdir

Nejat İşler kimdir

Nejat İşler’in, iddialara göre 2 ay önce, Çukur dizisinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu‘ndan dizi filmin senaryosu hakkında bilgi aldığı ortaya çıktı. Bu haber, başarılı aktörün ‘Cumali’ karakterini canlandıracağı ihtimalini artırdı.

Mustafa Üstündağ kimdir

Mustafa Üstündağ ise Çukur’un ilk bölümünde, İdris Koçovalı’nın 2. büyük oğlu “Kahraman” karakteriyle rol almış ve Vartolu’nun emriyle öldürülmesinin ardından diziden çıkmıştı.  Sonraki aylarda ise Kahraman’ın ikiz kardeşi “Cumali” olarak diziye tekrar dönme ihtimali olduğu söylenmişti. Üstündağ’ın, Çukur’dan ayrıldıktan sonra “Tehlikeli Karım” adlı dizide rol almaya başlamasının ardından, Cumali karakteri için yeni bir oyuncu arayışına girildiği bildirilmişti. Fakat; başarılı oyuncunun son dizisi 6. bölümde final yaptığı için, belki yeniden Çukur’a sürpriz yapabilir.

Cumali Koçovalı kimdir

Ufuk Bayraktar kimdir

Ufuk Bayraktar, bu sezon “Vatanım Sensin” dizisindeki ‘Dağıstanlı” rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Öncesinde “Sevda Kuşun Kanadında, Ezel, Dağ” adlı yapımlarla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Bayraktar; kesin olmamakla birlikte, Çukur’da “Cumali” karakterine en uygun isim olarak görülüyor.

Cumali Koçovalı kimdir

Mustafa Yıldıran Kimdir

Cumali Koçovalı karakterine uygun görülen bir diğer isim olarak Mustafa Yıldıran, epey bir magazin gündemini meşgul etti. “Söz” dizisinde Hafız (Ali Haydar) rolüyle büyük beğeni alan oyuncu, 40. bölümde şehit olarak diziden ayrılmıştı. Öncesinde ise “İçerde” dizisinde “Mestan” rolüyle dikkat çeken Mustafa Yıldıran, kardeşi Uğur Yıldıran’ın Çukur’da “Kemal” rolünde yer almasından dolayı, abi-kardeşin dizide birlikte rol alacağı söylentileriyle kulislerde yer aldı. Fakat araştırmalarımıza göre; Mustafa Yıldıran’ın, yeni başlayacak bir diziyle anlaştığı yönünde iddialar bulunuyor.

Cumali Koçovalı kimdir

Kaan Urgancıoğlu Kimdir

Kaan Urgancıoğlu, Cumali karakteri için uygun görülen bir diğer isim olarak anıldı. Son olarak “Kara Sevda” dizisinde rol alan başarılı oyuncunun, gelecek sezona başka bir dizi filmin başrolü için anlaştığı ve Çukur’dan gelen teklifi kabul etmediği kesinleşti.

Cumali Koçovalı kimdir

Erkan Avcı Kimdir

Cumali karakteri için diğer bir alternatif isim ise Erkan Avcı oldu. Karadayı dizisindeki “Barut Necdet” rolüyle büyük beğeni alan ve çoğunlukla tanınan Avcı, “Cesur ve Güzel” dizisinden sonra bu sezon; “Payitaht Abdülhamid”in 40. bölümünde dizi kadrosuna dahil oldu. Çukur’un kadrosuna katılacağı söylentileriyle anılan Avcı, şubat ayından beri Payitaht Abdülhamid dizisinde “Fehim Paşa” rolüyle karşımızda ve dikkat çekici bir rolde yer alıyor. Bu nedenle de Cumali Koçovalı karakterinde rol alma ihtimali azalmış gibi görünüyor.

Yaptığımız araştırma sonuçlarına göre Cumali Koçovalı karakteri hakkında, halen kesinlik olmasa da ihtimaller Nejat İşler ya da Ufuk Bayraktar’ı işaret ediyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler