Ana SayfaDizilerÇukur dizisinin Cumali Koçovalı'sı belli oldu! Cumali Koçovali kim oldu?

İlgili Postlar

Çukur dizisinin Cumali Koçovalı’sı belli oldu! Cumali Koçovali kim oldu?

Çukur dizisinin Cumali Koçovalı’sı belli oldu! Cumali Koçovali kim oldu? Fenomen dizi Çukur’un merakla beklenen Cumali Koçovalı karakteri belli oldu. Cumali Koçovalı karakterine hayat verecek oyuncu hangi ünlü isim oldu? Cumali Koçovalı kim oldu? Şimdiye kadar gündeme gelen isimlerden hangisi Cumali Koçovalı oldu? Ya da adını duyduklarımızın dışında yeni bir isim mi gündeme geldi? Cumali Koçovalı kim? sorusunun yanıtı haberimizde…

Cumali Koçovalı Kimdir?

Cumali Koçovalı kim oldu?

SHOW TV ekranlarının geçtiğimiz sezona damgasını vuran, reyting listesini alt üst eden iddialı dizisi Çukur’un yeni sezonuna dair en çok merak edilenlerinden olan “Cumali Koçovalu kim?” sorusu, sonunda yanıt buldu. Dizide isim olarak var olan, ancak kimin canlandırdığına dair en ufak bir ipucu verilmeyen karakter, herkesin aklını kurcalamıştı. Beklenen yanıt sonunda geldi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı kim oldu?

Çukur’un Cumali Koçovalı karakterine hayat vermesi beklenen isimler arasında Ufuk Bayraktar, Nejat İşler, Berkay Ateş, hatta Kenan İmirzalıoğlu gibi isimler anılmıştı. Nejat İşler’e teklif götürüldüğü, ancak ünlü oyuncunun dizide rol almayı düşünmediği, Ufuk Bayraktar’a ise, hiç teklif götürülmediği duyuldu.

İşte Çukur’un Cumali Koçovalı’sı

Çukur dizisinin Cumali Koçovalı karakterine hayat verecek ismin, Necip Memili olduğu ortaya çıktı. Kulislerde dolaşan iddialara göre; Cumali Koçovalı karakterine ünlü oyuncu Necip Memili hayat verecek.

Necip Memili Kimdir?

İşte Cumali Koçovalı

Başarılı oyuncu Necip Memili, şu sıralar Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler serisinin Kaçamak bölümünde rol alıyor.

Çukur dizisi, yayın hayatına geçtiğimiz sezon adım atmıştı. Sezona iddialı bir başlangıç yapan Çukur, kısa zamanda fenomen haline gelmiş, izlenme rekorları kırmış, reyting listesinde fırtınalar estirmiş, hatta birinciliği kolay kolay elinden bırakmamıştı. Müthiş bir sezon finaline sahne olan Çukur, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler