Ana SayfaDizilerTürkiye'nin İlk Vampir Dizisi Yaşayamayanlar'ın Yayın Tarihi Açıklandı!

İlgili Postlar

Türkiye’nin İlk Vampir Dizisi Yaşayamayanlar’ın Yayın Tarihi Açıklandı!

Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşayamanlar’ın yayın tarihi açıklandı! Merakla beklenen ülkemizin ilk vampir dizisi olan Yaşayamayanlar, ne zaman yayınlanmaya başlıyor ? Yaşayamayanlar’ın konusu nedir? Dev oyuncu kadrosuna sahip yapımda kimler rol alıyor? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenler…

Yerli Vampir Dizisi Yaşayamayanlar’dan İlk Fragman Geldi

Türkiye’nin İlk Vampir Dizisi Yaşayamayanlar’ın Yayın Tarihi Açıklandı!

Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşayamanlar’ın yayın tarihi açıklandı! İzleyicilerim merakla beklediği Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan Yaşayamayanlar’ın ne zaman yayınlanmaya başlayacağı belli oldu. 4 yapım şirketi tarafından Blu TV platformu için hazırlanan Türkiye’nin ilk vampir dizisi “Yaşamayanlar” önümüzdeki 6 Eylül cuma gecesi ekranda olacak.

Elçin Sangu Yeni Dizisini Anlattı

Dev Oyuncu Kadrosu

Dev bir oyuncu kadrosuna sahip olan Yaşayamayanlar dizisinde Elçin Sangu,Kerem Bursin, Birkan Sokullu,Selma Ergeç,Efecan Şenolsun,Nilperi Şahinkaya, TürküTuran, İpek Tenolcay, Oral Özer, Elit İşcan, Edip Tepeli, Hazal Türesan, Selahattin Erg,Erdeniz Kurucan gibi çok sevilen oyuncular yer alıyor.

Yerli Vampir Dizisi Yaşayamayanlar’dan İlk Fragman Geldi

Çok Merak Edilen Yaşayamayanlar dizisinin yönetmenliğini; Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmi ile Hong Kong Asya Film Festivali’nden Yeni Yetenek ve Montreal Dünya Filmleri Festivali’nden de FIPRESCI ile Altın Zenith ödüllerini kazanarak büyük uluslararası başarılara imza atmış olan ve BluTV Özel Yapım’ı 7YÜZ dizisinin de ‘Prosedür’ bölümünün yönetmeni olan Alphan Eşeli üstleniyor.

Selma Ergeç o diziyle kariyerinde yeni bir hikaye yazacak

Merak Edilen Dizinin Konusu

“164 yaşında genç bir vampir olan Mia (Elçin Sangu), akıl hocası Karmen’in (Selma Ergeç) önderliğinde, aklındaki planı gerçekleştirmek için İstanbul’a gelir. Amacı kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi (Kerem Bürsin) öldürüp yeniden insan olmaktır, fakat tarihin en güçlü vampirlerinden biri olan Dmitry’yi öldürmek sandığı kadar kolay olmayacaktır. Karanlık geçmişine sırtını dönmüş olan kadim vampir Numel (Birkan Sokullu) de, bu amaç uğruna Mia ve Karmen’le ittifak kurar. Tutku ve nefreti, yaşam ve ölümsüzlüğü, iyilik ve kötülüğü birbirinden ayıran sınırların belirsizleştiği bu evrende, işler gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia’nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağı sorusudur.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler