Ana SayfaÜnlülerSelma Ergeç o diziyle kariyerinde yeni bir hikaye yazacak!

İlgili Postlar

Selma Ergeç o diziyle kariyerinde yeni bir hikaye yazacak!

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Selma Ergeç, yeni dizisi ile kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Selma Ergeç, uzun zaman sonra yeniden gündemde. Detaylar haberimizde…

Ekranda Görmeyi Özlediğiniz Kadın Oyuncu Kim?

Ünlü oyuncu Selma Ergeç, anne olduktan sonra ekranlardan uzaklaşmış, kendini anneliğe adamıştı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Ergeç, yeni bir dizi ile geliyor. Büyük bir dönüş hikayesi yazacak gibi görünen ünlü oyuncunun kariyerinde nasıl bir ilerleme olacak?

Selma Ergeç kimdir?

Selma Ergeç geri dönüyor

Selma Ergeç’in yeni dizisi ve kariyeri hakkında bir değerlendirmede bulunan Televizyon Gazetesi, şu ifadeleri kullandı: “1 Kasım 1978 doğumlu Selma Ergeç, televizyon ekranının sevilen isimlerinden birisiydi… Doğum yaptıktan sonra setlerden elini ayağını çeken Selma Ergeç, reklam filmleriyle uzun süredir ekranda… Ancak onu 2014 yılından sonra sadece Vatanım Sensin dizisinde Halide Edip Adıvar karakteri ile izledim. Şimdilerde Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar’ın kadrosunda yer almakta… Dizi severler Ergeç’in nasıl bir rolle döneceğini merakla bekliyor… 1997 yılında Böyle mi Olacaktı isimli diziyle ekranda yer almaya başlayan Ergeç, Yarım Elma, Körfez Ateşi, Şöhret, Hırçın Kız, Asi, Kalp Ağrısı, Muhteşem Yüzyıl ve Gönül İşleri dizisinde rol almıştı. 1997 ile 2014 yılları arasında kariyerinde sürekli bir yükseliş sergilemişti. Can Öz ile Eylül 2015’te evlenen ve 8 Nisan 2016’da kızını kucağına alan oyuncu, o tarihten itibaren de kendini bebeğine adamıştı. 2014 yılından sonra reklamlarda izlediğimiz ama setlerde çok az gördüğümüz Selma Ergeç, yeni bir kariyer başarısı için tekrar sektöre dönüş yapıyor. Ergeç için Yaşamayanlar dizisi çok ilginç bir sınav olacak. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı dizi projeleri bir bir çökerken, bakalım Yaşamayanlar dizisi izleyicinin ilgisini üzerine çekebilecek mi? Blu TV projesi olan Yaşamayanlar dizisinde Kiralık Aşk’tan tadığınız Elçin Sangu’nun başrolde olduğunu belirtelim.”

Yaşayamayanlar çok yakında

Anne olduktan sonra uzun süre ekranlara ara veren ünlü oyuncu Selma Ergeç, iddialı yeni dizi Yaşayamayanlar’da rol almak için gün sayıyor. Türkiye’nin ilk ve tek vampir dizisi olarak dikkat çeken Yaşayamayan’lar, çok yakında ekrana gelecek. İzleyiciler, merakla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler