Ana SayfaDizilerCumali Koçovalı kimdir? İdris’in Hapisteki Oğlu Kim?

İlgili Postlar

Cumali Koçovalı kimdir? İdris’in Hapisteki Oğlu Kim?

Çukur dizisinin birbirinden iddialı oyuncuları arasına yeni bir isim dahil oluyor. İdris Koçovalı’nın oğlu Cumali Koçovalı, hapisten çıkıyor. Dizinin başından beri merakla beklenen Cumali Koçovalı karakterine kimin hayat vereceği merak konusu oldu. Cumali Koçovalı’yı hangi oyuncu canlandıracak? Cumali Koçovalı ne zaman diziye dahil olacak? Detaylar haberimizde…

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu


Bugün Doğan Ünlüler

Cumali Koçovalı  merakla bekleniyor

SHOW TV ekranlarının Pazartesi akşamlarına ambargo koyan iddialı dizisi Çukur, birbirinden usta oyuncuların bulunduğu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizinin iddialı karakterlerinden biri de merakla bekleniyor. Yamaç’ın Emrah, Vartolu ve Nazım üçlüsü ile mücadele ederken yardımına en çok ihtiyaç duyduğu, İdris Koçovalı ve ailesinin sabırsızlıkla yolunu gözlediği oğulları Cumali Koçovalı. Cumali Koçovalı’nın ismi, dizinin en başından bu yana sık sık dizide geçse de hala daha hapiste olması neden ile diziye dahil olmadı.

Cumali Koçovalı kim olacak?

Çukur’da, Cumali Koçovalı karakterini kimin canlandıracağı merak ediliyor. Daha önceden, dizinin ilk bölümünde Vartolu tarafından vurularak öldürülen Kahraman Koçovalı’nın ikizi olan Cumali Koçovalı’yı, yine Kahraman’a hayat veren Mustafa Üstündağ’ın canlandırması bekleniyordu. Mustafa Üstündağ, Çukur’a Kahraman Koçovalı’nın ikiz kardeşi Cumali Koçovalı olarak geri dönecekti. Ancak, yaşanan bazı anlaşmazlıklar nedeni ile Üstündağ dizinin oyuncu kadrosundan çıkarıldı. Eskiden SHOW TV’nin resmi sitesinde Çukur dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Mustafa Üstündağ’ın, şimdi kadroda yer almıyor olması da iddiaları doğruladı.

Kulislerden dedikodular

Çukur’da Cumali Koçovalı karakterine hayat verecek isim merak edilirken, kulislerden gelen dedikoduları sizler için araştırdık. İddialara göre, Çukur dizisi yapımcıları, Cumali Koçovalı karakterine hayat verecek isim için Mustafa Yıldıran, Nejat İşler ve Ufuk Bayraktar’ı düşündüğü gelen bilgiler arasında.

Yapımcı izleyiciyi dinleyecek mi?

Çukur izleyicisi, Cumali Koçovalı karakteri için Ufuk Bayraktar’ı istiyor. Ancak, dizinin yapım şirketinin izleyiciyi dikkate alıp Ufuk Bayraktar’ı Cumali Koçovalı olarak dizinin kadrosuna dahil edip etmeyeceği kesin olarak bilinmiyor.

Cumali Koçovalı ne zaman cezaevinden çıkacak?

Koçovalıların cezaevindeki oğlu Cumali Koçovalı’nın kim olacağı merak edilirken, bir yandan da ne zaman diziye dahil olacağı merak ediliyor. Cumali’nin, dizinin sezon finaline yakın cezaevinden çıkması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler