Ana SayfaDizilerYamaç'ın abisi Cumali Koçovalı karakterini kim canlandıracak?

İlgili Postlar

Yamaç’ın abisi Cumali Koçovalı karakterini kim canlandıracak?

Çukur dizisinin birbirinden iddialı oyuncu kadrosuna önümüzdeki bölümlerde dahil olması beklenen Cumali Koçovalı karakterine, hangi oyuncu hayat verecek? Koçovalı ailesinin hapisteki oğlu Cumali Koçovalı, ne zaman Çukur’a gelecek? Çukur dizisi izleyicisi, dizinin başından bu yana ismi hep var olan, ancak kendi hiç görünmeyen Cumali Koçovalı’yı merak ediyor. Detaylar haberimizde…

Cumali Koçovalı kimdir? İdris’in Hapisteki Oğlu Kim?

Çukur’da Cumali Koçovalı’yı kim oynayacak?

Çuku’da İdris Koçovalı’nın hapisteki oğlu Cumali Koçovalı merakla beklenirken, diziye dahil olma zamanı yaklaşan CUmali karakterine hangi oyuncunun hayat vereceği merak konusu oldu. Cumali Koçovalı’nın kim olacağı konusunda birçok dedikodu ortada dolaşırken, dedikodulara sizler için kulak verdik.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Cumali Koçovalı hangi oyuncu olacak?

Dizi setlerinde dolaşan iddialara göre; Çukur’un ilk bölümünde Vartolu Sadettin tarafından vurularak öldürülen Kahraman Koçovalı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Kahraman’ın hapiste olan ikiz kardeşi Cumali Koçovalı olarak diziye yeniden katılacaktı. Ancak, yapım şirketi ile yaşadığı anlaşmazlık nedeni ile dizinin oyuncu kadrosundan çıkarıldığı iddia edildi. Mustafa Üstündağ’ın önceden SHOW TV’nin resmi sitesinde oyuncu kadrosunda yer alması, ancak şimdi listeden çıkarılmış olması, bu iddiaları doğruladı. Dizi yapımcısı, Mustafa Üstündağ ile anlaşamayınca Cumali Koçovalı karakteri için yeni bir oyuncu arayışına girdi.

Peki, Cumali Koçovalı karakterini hangi oyuncu oynayacak? Cumali Koçovalı karakteri için üç isim düşünüldüğü iddia edildi. Bunlardan biri, şimdilerde herhangi bir projede yer almayan ünlü oyuncu Nejat İşler. Nejat İşler’in Çukur kadrosuna Cumali Koçovalı olarak katılacağı konuşuluyor.

Nejat İşler kimdir?

Cumali Koçovalı karakteri için düşünüldüğü iddia edilen bir diğer isim ise, Mustafa Yıldıran. Mustafa Yıldıran, son olarak Söz dizisinde Ali Haydar karakteri ile rol almış, rol gereği ölerek diziden ayrılmıştı. Şu sıralar o da herhangi bir projede yer almıyor.

Mustafa Yıldıran kimdir?

Son olarak kulislerden gelen bilgilere göre; Cumali Koçovalı karakterine oyuncu Ufuk Bayraktar hayat verecek. Ufuk Bayraktar, son olarak Vatanım Sensin dizisinde Dağıstanlı karakterine hayat vermişti. Rol gereği öldürüldü ve diziden ayrıldı. Şimdilerde, herhangi bir dizi ya da filmde rol almıyor. Ayrıca, Çukur izleyicisi Ufuk Bayraktar’ın Cumali Koçovalı karakterine hayat vermesini istiyor.

Ufuk Bayraktar kimdir?

Çukur dizisinin sezon finaline yakın diziye dahil olması beklenen Cumali Koçovalı karakterine kimin hayat vereceği merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler