Ana SayfaDizilerHülya Avşar filmi için neden "Ne işim var benim Hülya Avşar'ın filminde"...

İlgili Postlar

Hülya Avşar filmi için neden “Ne işim var benim Hülya Avşar’ın filminde” dedi?

Hülya Avşar’ın “SELFİ” filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Türkiye’nin en güzel kadınları arasında yer alan oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, kendi senaryo’sunu yazıp yönettiği film konusunda çok iddialı. Film hakkında kendi You Tube kanalında samimi açıklamalarda bulunan Hülya Avşar, yine şaşırttı. Gündemden düşmeyen sanatçı yine neler söylemiş?

Hülya Avşar Filmi İçin Neden Soyundu?

Film Afişi İçin Hülya Avşar’ın Çıplak Poz Verdiği “Selfie” 27 Nisan’da Sinemalarda!

54 yaşındaki oyuncu, 27 Nisan’da vizyona girecek sinema filmi için Zeynel Abidin’in objektifine çıplak poz verdi. Avşar bu resmi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Avşar’ın yüzünü kapattığı fotoğrafta, vücudunun üzerinde filmin ismi yazılı. Oyuncunun, bu pozu filmi tüm çıplaklığıyla seyirciye aktarmak istediği konuşulurken diğer yandan reklam için soyundu söylentileri gündemde.

Hülya Avşar ” Ne İşim Var Benim Hülya Avşar’ın Filminde” diyerek yine gündem oldu!

Hülya Avşar Kimdir?

Kendi YouTube kanalına röportaj veren ünlü şarkıcı Hülya Avşar, “Filmi neden yaptınız?” sorusuna “Kendimi halka açıyorum” cevabını verdi. Avşar, “Siz olsanız böyle bir filme gider misiniz?” sorusuna da ilginç bir cevap verdi: “Deli miyim ben ya! Ne işim var benim Hülya Avşar’ın filminde. Allah Allah ya işim gücüm yok ona mı gideceğim? Siz bilirsiniz. Gidenler ile gitmeyenler arasındaki farkı görürüz dermişim.” diyerek yine tüm dikkatleri üzerine çevirdi. “Selfi” ye gala yapmayı düşünmediğini söyleyen Hülya Avşar, “Sadece yük olduğunu düşünüyorum. Oradan objektif sonuçlar çıktığını sanmıyorum. Gereksiz bir muhabbet gibi geliyor. Özel gösterimde yapmayacağım, isteyen gidip sinemada seyretsin. Bir kişi, bir kişidir. Ben zaten hayatımda her şeyi bir kişi için yaparım, eğer iyi bir şey yapıyorsam o bir kişi olur yüz bin kişi” diyerek, çok konuşulacağa benziyor…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler