Ana SayfaDizilerŞevkat Yerimdar'ın akıbeti ne olacak? Başak Parlak'tan çarpıcı açıklama!

İlgili Postlar

Şevkat Yerimdar’ın akıbeti ne olacak? Başak Parlak’tan çarpıcı açıklama!

Şevkat Yerimdar dizisi sezon finali yaptı derken, dizinin başrol oyuncusu Başak Parlak dizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şevkat Yerimdar’ın akıbeti ne olacak? Dizi sezon finali sonrası tatilin ardından yeniden yayınlanacak mı? Yoksa bir daha yayınlanmayacak mı? Şevkat Yerimdar hakkında merak edilenler haberimizde…

Şevkat Yerimdar Final mi Yapıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sevkat Yerimdar isimli sevilen dizi, sezon finali yapmıştı. Aslında, herkes sezon finali yaptı diye biliyordu. Dizinin, yaz sezonunda yeniden yeni bölümleri ile yayınlanmaya başlaması bekleniyordu. Ancak, dizinin başrol oyuncusu Esin’i Başak Parlak’ın açıklamaları dizi hakkında bildiklerimizi suya düşürdü.

Şevkat Yerimdar Oyuncu Kadrosu

Şevkat Yerimdar bitti mi?

Şevkat Yerimdar dizisinni Esin’i Başak Parlak, Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu ülkemizin ilk interaktif talk show programı ‘Hadi Be’ye konuk olarak katıldı. Emre Saygı ve Başak Parlak keyifli bir sohbete imza attı. Samimiyetiyle Emre Aygı’nın sorularını yanıtlayan Başak Parlak, Şevkat Yerimdar’ın akıbeti hakkında da bilgi verdi.

Başak Parlak kimdir?

İşte Başak Parlak ve Emre Saygı’nın sohbetinden çarpıcı detaylar…

Şevkat Yerimdar benim için bitti

Şevkat Yerimdar hakkında konuşan Başak Parlak, “Şevkat Yerimdar bizim için uzun bir proje oldu. 44 bölüm yayınlandı ama 2016 Ağustos’unda çekmeye başladık. Normalde kasımda yayına girmesi planlanıyordu dizinin. Kanal başka bir formül düşündü, son anda vazgeçti. Geçen sene mayısta soktular. O yüzden biz senelerdir ‘Şevkat Yerimdar’ çekiyoruz. Bir de diğer kanallar sinema filmlerini de yayınlıyorlar. Benim için bitti Şevkat Yerimdar. Aslında sezon finali istiyorlar benim için ama ben artık yeni ufuklar, yeni maceralar olsun istiyorum.” diye konuştu.

Bundan sonra ‘ölümüne tatil’ yapmayı düşünüyorum

Yeni planlarından söz eden Parlak, “Bundan sonrası için ‘ölümüne tatil’ gibi düşünüyorum. Önceliğim bu. Tatil yapmak istiyorum. Bir sinema filmi var çekmeyi planladığımız. Haziran sonu gibi İzmir’de başlayacağız çekimlere. Onun ön hazırlıklarıyla uğraşacağım. Bir de spor yapacağım. Biraz kendime bakmak istiyorum artık. Çünkü sette olduğum zaman ne spor yapabiliyorum ne cildime bakabiliyorum. 49 kiloyum, tam da bu yüzden spora çok ihtiyacım var.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler