Ana SayfaDizilerŞevkat Yerimdar Final mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Şevkat Yerimdar Final mi Yapıyor?

Şevkat Yerimdar dizisinin final yapacağı iddiaları gündeme geldi. Bu sıralar FOX TV dizilerinden gelen final haberleri arasında Şevkat Yerimdar dizisinin de olduğu iddia ediliyor. Yayına başladığı günlerde yüksek reytingler alıp zirveyi bırakmayan dizi film, peki neden bitiyor? Ne zaman final yapacak?

Şevkat Yerimdar Final mi Yapıyor?

Sinema filminden uyarlanarak, yaz sezonunda FOX TV’de yayınlanmaya başlayan Şevkat Yerimdar dizisi, ekranlarda o dönemde çok yüksek reytinglerle zirvelerde yer almıştı. “Şevkat” karakteri ve mahallesinde yaşanan maceraları işleyen dizi film, FOX TV’nin sevilen yapımları arasında bulunmaya devam ediyordu. Senaryosunun kısır döngüye girdiği iddia edilen dizi film, final mi yapıyor?

Dizi Film, FOX TV’nin Satılması Nedeniyle mi Bitiyor?

FOX TV’nin, bilindiği üzere Disney grubuna satışı gerçekleşti. Bu nedenle de FOX kanalında yayınlanan birçok program ve dizi filme final yolunun gözüktüğü, yapılan açıklamalar arasında bulunuyor. Bu satış sadece 20th Century Fox film stüdyosunu değil ayrıca İngiltere, Avrupa, Asya’daki Sky ve Star uydu yayınlarını da kapsıyor. FX ve National Geographic kablo kanalları, ABD’deki 22 bölgesel spor kanalı ve Fox grubunun dijital yayın platformu Hulu hisselerinin de satışının yapıldığı ve kısa sürede Disney’e geçeceği, söylentiler arasında yer alıyor.

Şevkat Yerimdar Final mi Yapıyor?

Şevkat Yerimdar Peki, Ne Zaman Final Yapıyor?

Bu hafta cuma günü, 40. Bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi filmin, ne zaman final yapacağı hakkında kanal yönetimi ve film şirketinden herhangi bir açıklama gelmedi. Satılan TV kanalına da dev yatırımların yapılacağı ve çoğu program ve film yapımlarının yerine, başkalarının başlayacağı söyleniyor.

Şevkat Yerimdar için ise yapılan iddialarda; dizi filmin, 2018-2019 sezonunda yayında olmayacağı öne sürülüyor. Ancak bu konu hakkındaki iddialar; önümüzdeki günlerde, kanal yönetimi ve film yapım şirketinden gelecek açıklamalarla netlik kazanacaktır.

Şevkat Yerimdar Oyuncu Kadrosu

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler