Ana SayfaDizilerFOX TV'de Bir Final Kararı Daha! Kalbimdeki Deniz Ekranlara Veda Ediyor!

İlgili Postlar

FOX TV’de Bir Final Kararı Daha! Kalbimdeki Deniz Ekranlara Veda Ediyor!

Kalbimdeki Deniz dizisi için final kararı alınmış bulunuyor. FOX TV’nin uzun soluklu dizisi, Kalbimdeki Deniz’in ekranlara veda edeceği, izleyiciler için üzücü bir haber verdi. Dizinin biteceğiyle ilgili haberi duyuran, Gazeteci Ali Eyüboğlu’nun açıklamasına göre; dizi film, önümüzdeki haftalarda final yapmaya hazırlanıyor. Peki, Kalbimdeki Deniz neden bitiyor?

FOX TV'de Bir Final Kararı Daha! Kalbimdeki Deniz Ekranlara Veda Ediyor!

FOX TV’nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz, uzun süredir cumartesi günlerinin beğeniyle izlenilen yapımları arasında bulunuyordu. Kanal yönetimince alınan kararla geçtiğimiz hafta; dizi filmin her zaman yayınlanan günü ve saatinde, yeni dizi film projesi olan “Adı Zehra” yayın hayatına başladı. Bu nedenle de sevilen dizinin, yayın tarihi pazartesi akşamına kaydırılmıştı. Şimdi de dizi film için neden final kararı alındığı ve ne zaman final yapacağı merak konusu oldu.

FOX TV'de Bir Final Kararı Daha! Kalbimdeki Deniz Ekranlara Veda Ediyor!

Kalbimdeki Deniz Neden Final Yapıyor?

Gazeteci Ali Eyüboğlu tarafından yapılan açıklamalara göre; dizi filmin, izlenme oranlarının eskisi kadar yüksek olmadığı ve eski başarısını yakalayamadığı gerekçesiyle, cumartesi günkü yayın saatine “Adı Zehra” isimli yeni dizi film yapımı konuldu.

Kalbimdeki Deniz ise pazartesi yayınlanan bölümüyle; Show TV’nin ‘Çukur’, Star TV’nin ‘Söz’ dizilerinin reytingleriyle yarışamadı. Sevilen dizi film şayet; cumartesi akşamındaki performansını pazartesi günü de gösterebilseydi ömrü uzayacaktı. Fakat; dizi film yeni gününde Total’de 3.21, AB’de 2.56 reyting alınca ‘final’ göründü.

Peki, Final Bölümü Ne Zaman?

Pastel Yapım tarafından sunulan ve başrollerini Kutsi ve Özge Özberk’in paylaştığı Kalbimdeki Deniz dizisi, 12 Mart Pazartesi akşamı, 60. Bölümüyle yayın hayatına son verecek.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler