Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları 37. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Yağız, Hazan'ı Kurtarabilecek mi?

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları 37. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Yağız, Hazan’ı Kurtarabilecek mi?

Fazilet Hanım ve Kızları 37. bölüm fragmanlarıyla izleyicilere yine heyecan dolu bir yeni bölümle geliyor. Geçtiğimiz bölümde; Kerime’nin, Hazan’ı kaçırma planına ve her zamanki gibi yine Yağız’ın onu merak edişine tanık olmuştuk. Tam dehşetin ortasında olan Hazan için; Yağız, kendi hayatını ortaya koyuyor. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 37’nci yeni bölüm fragmanları…

Fazilet Hanım ve Kızları 37. Bölümde Neler Olacak?

Yağız, Hazan’ın birdenbire ortadan kaybolmasını anlamaya çalışırken, Hazan çok zor zamanlar geçirmektedir. Yağız, her geçen dakika Hazan için endişelenirken, Sinan ise Hazan’ın kafa dinlemek için uzaklaştığından emindir. Hazan, yaşadığı kabusun sorumlusunun Kerime olduğuyla yüzleşecektir.

Ece, ablasıyla yaptığı son konuşma nedeniyle, onun tatile çıktığını sanmaktadır ve Fazilet Hanım’ı yatıştırmaya çalışır. Fazilet ise Nil ile yakaladığından beri Sinan’ı gözlemektedir.

Yağız, Fazilet’i panikletmemek için kendi imkanlarıyla Hazan’ın nerede olduğunu öğrenmeye çalışmış ve bulduğu ipuçlarıyla deliye dönmüştür.

https://www.youtube.com/watch?v=X8vWg1kXF08

Diğer taraftan Gökhan, Yasemin’in kızı Ömrüm’le ilgili şüphelerinin peşine düşmüştür. Selin’den de beklediği desteği göremeyen Yasemin, hayatının en ağır yenilgisini yaşar ve kaybedecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Acaba Yasemin, hiç değilse kızı için vicdana gelecek mi?

Yağız, yakaladığı ipucunun peşine düşmüştür. Hazan’ı bulmak için çırpınırken, bir taraftan da Kerime’nin hedefindedir. Hazan, Yağız’ın büyük bir tuzağa çekildiğini fark eder. Hazan, Yağız’ı koruyabilmek için canı pahasına mücadele ederken, Yağız ise Hazan’ı kurtarmak için çoktan hayatını ortaya koymuştur.

https://www.youtube.com/watch?v=RcpRKgkXD7s

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler