Ana SayfaDizilerÇukur 19. yeni bölüm 2. fragmanı : Yamaç, Beyefendiyi öğreniyor!

İlgili Postlar

Çukur 19. yeni bölüm 2. fragmanı : Yamaç, Beyefendiyi öğreniyor!

Show TV ekranlarında pazartesi akşamlarını domine eden geniş izleyici kitlesinin yeni bölümlerini iple çektiği dizisi Çukur 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde, Vartolu’nun öldürülmesinden sonra Medet’in intikam almak için Yamaç’a ateş etmesi ve önüne atlayan Selim’in ölüm kalım mücadelesi vermesi damgasını vurdu. Hafızalara kazınan son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çukur 19. fragmanı…

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

Show TV ekranlarının zirveyi sallayan yüksek reyting oranlarıyla dikkat çeken dizisi Çukur 19. bölümüyle Pazartesi akşamı izleyicisiyle buşuşacak. Çukur 18. bölümde, Yamaç’ın ağabeyi Selim’in, Vartolu’nun ölümü sebebiyle gözünü intikam ateşi bürümüş ve intikam uğrunda gözünü hırs bürüyen Medet tarafından vurulması tam manasıyla bölüme damga vurmuştu. Çukur takipçilerinin soluksuz izlediği son bölümün 26 Şubat 2018 pazartesi akşamı yayınlanmasıyla birlikte ortaya çıkan gerilim ile tüm izleyiciler gelecek haftayı merak etmeye başladı. 18. bölümün bitmesi ile birlikte izleyiciler Çukur 19. yeni bölümde kendilerini bekleyen gelişmeleri merak etmeye ve yeni fragmanı aramaya başladı Her bölümüyle izleyicilerde büyük izler bırakan Çukur 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur 19. Bölüm Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Show TV ekranlarına taşınan dizisi Çukur 19. yeni bölüm fragmanı ve Çukur 19. yeni bölüm ilk sahne izleyicisinin karşısına geçti.

Çukur Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 19. yeni bölümüyle 5 Mart Pazartesi günü saat 20:00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler