Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'da Meltem hamile mi?

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’da Meltem hamile mi?

Çocuklar Duymasın dizisinde sürpriz bir gelişme mi yaşanıyor? Haluk ve Meltem’in uzun zaman sonra öpüşmeleri, dizide Meltem’in hamilelik konusunun gündeme getirileceği şeklinde algılandı. Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, dizinin o sahnesi ile ilgili görüşlerini kaleme aldı. Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın’da Meltem ve Haluk’un öpüşme sahnesi tepki çekti

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın isimli dizi, yeni yayın döneminde yeni senaryolar ile yayınlanmaya başladığı günden bu yana sık sık gündem oluyor. Çokça eleştirilen dizinin son bölümünde başrollerde oynayan Meltem ve Haluk’un öpüşme sahnesi dizinin yine eleştiri oklarının hedefi olmasına neden oldu. Aile dizisi olarak ekrana gelen Çocuklar Duymasın’da Meltem ve Haluk’un öpüşme sahnesinin yayınlanması, tepki çekti. Dizinin izleryicisi, bu sahnenin bu diziye hiç yakışmadığı şeklinde değerlendirmelerde bulundular.

Çocuklar Duymasın’da Meltem hamile mi kalacak?

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu da, konu hakkında ilginç bir değerlendirmede bulundu. Koloğulu, yazısında ” ‘Çocuklar Duymasın’, kendini yenileme adına ne varsa gerçekleştiriyor. Ev ahalisi, arada eskilere takılıyor. Dizinin yeni halini siz sayın seyircilere bıraktı.

Bu ayrı bir konu… Neredeyse bir ay boyunca yeni Havuç karakteri meselesi konuşuldu. Meltem’le Haluk, ilk defa öpüştü. Dizinin alışık olmadığı, yeni sevgili karakteri araya girdi. Şimdi sırada ne olmalı? Sürpriz bir hamilelik… Kim olsun? Onu da Birol Güven’e bırakalım.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler