Ana SayfaKimdirMustafa Yıldıran Kimdir?

İlgili Postlar

Mustafa Yıldıran Kimdir?

Söz dizinde “Ali Haydar” karakterini canlandıran  Mustafa Yıldıran yetenekli oyunculuğuyla tüm izleyenlerin beğenisini kazandı. Mustafa Yıldıran hakkında tüm bilinmeyenler haberimizde.

Mustafa Yıldıran’ın Hayatı ve Oyunculuk Geçmişi

Mustafa Yıldıran, 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.Çocukluk yıllarından beri oyunculuğa merak salan yetenekli oyuncu okul yıllarında aktif olarak görevler yapmıştır. Bunun üzerine profesyonel anlamda eğitim almak için Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.

Okulunu bitirdikten kısa bir zaman sonra kariyerini geliştirmek için adımlar atmaya başlamıştır. Tiyatro üzerinde ilgisi olan Mustafa Yıldıran, devlet tiyatrolarının zaman içerisinde kadrolu sanatçılarından birisi olarak ön plana çıkmaya başarmıştır. Yetenekli olduğu için kendini her anlamda ön plana çıkaran Mustafa Yıldıran,  tiyatro organizasyonu içerisinde yer alarak kendisini geliştirmiş ve kariyerinde somut adımlar atma yoluna girmiştir.

İlk olarak yayınlandığı zamanda ses getiren “Filinta” dizisinde rol almıştır. Usta oyuncu kadrosunda yer alan Mustafa Yıldıray, bunu olumlu anlamda kullanmış kendisini dahada geliştirmiştir. Daha sonra ise “İçerde” dizisinde “Mestan” karakteriyle herkesin beğenisini kazanmıştır. Buradaki karakterini seyirciye tam anlamıyla geçirmeyi başaran Mustafa Yıldıray kariyerine hız kesmeden devam etmiştir.  Mustafa Yıldıray, şu anda Söz Dizisi Oyuncuları arasında “Ali Haydar” karakterini canlandırmaktadır.

Yer Aldığı Projeler

  • Filinta (2015)
  • İçerde (2016)
  • Söz (2017)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler