Ana SayfaDizilerSurvivor'dan kim elendi? 28 Mayıs 2018 SMS sonuçları!

İlgili Postlar

Survivor’dan kim elendi? 28 Mayıs 2018 SMS sonuçları!

Survivor’dan kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam cevabını buldu. İşte Survivor’da 28 Mayıs 2018 SMS sonuçları sonucunda elenen isim.

Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında iki takımdan da iki isim, eleme potasına çıkmıştı. Yağmur Banda, Hakan Hatipoğlu, Mustafa Kemal Kurt ve Turabi Çamkıran’ın olduğu zorlu potada yapılan SMS oylaması sonucunda en düşük oyu alan isim Yağmur Banda oldu. Bu sonuçlarla birlikte gönüllüler takımından bir isim daha yarışmaya veda ederken, yarışmanın sempatik ismi Yağmur Banda, birincilik hayallerine veda etmek durumunda kaldı.

Survivor’da Adem Turabi kavgası!

Neler yaşanmıştı?

Oynanan dokunulmazlık oyunlarında ilk kazanan takım gönüllüler takımı olsa da ikinci oyunda kaybeden gönüllüler takımı iki ismi eleme potasına çıkarmak zorunda kalmıştı. Oy potansiyeli çok yüksek olan Hakan Hatipoğlu, Turabi Çamkıran gibi isimlerle birlikte potaya çıkan Yağmur Banda ise rakiplerini geçmeyi başaramadı. Survivor’da yaşanan bu durum, adadaki dengeleri nasıl değiştirecek bu haftaki yarışmalarda görülecek.

Yağmur Banda kimdir?

Turabi Çamkıran kimdir?

Mustafa Kemal Uzun kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler