Ana SayfaDizilerSurvivor'da Adem Turabi Kavgasının Yayınlanmayan Görüntüleri! Adem Kameramana Da Hareket Yaptı!

İlgili Postlar

Survivor’da Adem Turabi Kavgasının Yayınlanmayan Görüntüleri! Adem Kameramana Da Hareket Yaptı!

Survivor 2018 yarışmasında finale yaklaştıkça yarışmacıların tahammülü, hırsı ve kazanma isteği bir o kadar artıyor. Buda yarış esnasında ön plana çıkınca istenmeyen görüntüler ortaya çıkıyor. Bu akşam yayınlanan bölümde Adem ve Turabi kavgası damga vurdu. Görüntülerin televizyonda yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı. Adem kameramana da hareket yapıyor.

Survivor’da Adem Turabi Kavgasının Yayınlanmayan Görüntüleri! Adem Kameramana Da Hareket Yaptı!

Survivor 2018 Ünlüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Geçen hafta sembol finalinde Adem ve Turabi yarışırken Nagihan’ın Turabi’ye olan desteği bir polemik yaşanmasına sebep olmuştu. Bu hafta oynanan oyunda yine ikili finale kaldı. Turabi oyunu kazandıktan sonra dönüp Nagihan’a “senin için, her şekilde kazanıyorum” demesi sinirleri iyice gerdi. urabi’ye ilk olarak Merve tepki gösterdi ve ‘Yaptığın yanlış’ dedi. Turabi’ye ‘Egoist ve kolpa dövüşçü’ diye bağıran Adem de ayağa kalkarak Turabi’nin üzerine yürüdü. Adem ‘Senin gibi adamları parçalarım’ diye elini kaldırdı.

Survivor 2018 Gönüllüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Acun Ilıcalı’nın olmadığı bir zamanda gerçekleşen bu olaya Esat Yontunç müdahale etmek zorunda kaldı. Küfür ve tehditlerin havada uçuştuğu olayda kavgada yaşananların tamamı televizyonculuk gereği ekrana yansımadı. Eleme konseyine İstanbul’dan bağlanan Acun Ilıcalı, kavgada yaşanan olayları açıkladı. Adem’in çekim yapan kameramana da hareket yaptığını açıklayan Ilıcalı, “Seni zorla buraya getirmiş gibi ‘Survivor’ı şöyle yaparım’ demen bize yönelik bir cümle. İkincisi kameraman arkadaşıma yaptığın bir hareket var. Çekim yaparken kameramana hareket yapıyorsun. Bunu asla kabul edemem. Bu da bize yapılmış bir harekettir’ dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler