Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 19. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı! Vedat'tan Herkesi Şok Edecek...

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 19. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı! Vedat’tan Herkesi Şok Edecek Hamle

Çarşamba akşamının merakla beklenen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 19. bölümü 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda ki heyecan dolu sahneler ise izleyiciyi oldukça meraklandırdı. Peki, Vedat’ın herkesi şok edecek hamlesi ne? Nefes ne yapacak? Mercan uyanabilecek mi? Sen Anlat Karadeniz dizisi fragman detayı haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz 19. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı! Vedat’tan Herkesi Şok Edecek Hamle

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yayınlanan fragmanında Mercan’ın kendine geldiği ve Nefes ile konuşmaya çalıştığı görülüyor. Mercan bir işaret yapıp Nefes’in elini sıkıyor fakat asıl iş ailesine bunu inandırmak. Vedat’ın ise Nazar ile nişanlanması herkesi şok ediyor.

Bu arada Kaleli ailesi de hep birlikte çay toplamaya gidiyor. Herkesin büyük sevinç yaşadığı günden sonra Yiğit’in velayetiyle ilgili mahkeme kararı açıklanıyor. Şimdi gözler, Yiğit’in annesinde mi babasından mı kalacağı kararında!

https://www.youtube.com/watch?v=NvNnRs__4hw

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Cemil’in Tahir’i tam göğsünden vurması her şeyi karıştırmıştır. Üstelik Vedat, Cemil’in yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahir’in peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedat’a karşı ilk kez bu kadar savunmasız ve ne yapacağını bilemeyecek haldedir. Deli Tahir’in akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefes’e olan sevdasıdır.

Cemil’in yaptığını Kaleli ailesine söylemesi ile konakta çığlıkları beraberinde getirir. Herkes Tahir’in öldüğüne inanırken Nefes asla umudunu kaybetmez. Tahir’e hiç ummayacağı bir kişi yardım eder ve kurtulur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler