Ana SayfaKimdirSurvivor Yağmur Banda kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Yağmur Banda kimdir?

Survivor 2018 All Star için nefesler tutuldu. Survivor yarışmacılar belli olmuşken, yarışmacıların biyografileri merak ediliyor. Survivor 2018’in gönüllüler takımında mücadele edecek olan yarışmacısı Yağmur Banda kimdir? Yağmur Banda, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, yarışmadan önce ne işle uğraşıyordu? Yağmur Banda hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor 2018 All Star Yağmur Banda kimdir?

Survivor 2018 gönüllüler takımında mücadele edecek olan Yağmur Banda, 1998 yılında dünyaya geldi. Banda, İzmir’de yaşıyor. Ünlü sporcu, 2006 yılında Tekvando’ya başladı. Başarılı bir sporcu olan Yağmur Banda, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg. Türkiye Şampiyonu olmuştur. Banda, bu başarısı ile ilk kez Türkiye Şampiyonluğu elde etmişti. Başarısında, hocasının desteğinin etkili olduğunu ifade etmiştir. Yağmur Banda’nın daha önceden de Gençler Tekvando’da 2. ve 3. dereceleri ve iller arası şampiyonlukları vardır. Banda, İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusudur.

Ruhuma en uygun spor Tekvando

Yağmur Banda, Tekvando’nun ruhuna en uygun spor olduğunu ifade ederek, bazı spor dallarını denediğini ancak kendine en uygun sporun Tekvando olduğuna karar verdiğini belirtti.

Adımdan değil arkamdan kopacak fırtınadan korksunlar

Survivor 2018 Gönüllüler Kadrosu fragmanında iddialı bir yarışmacı olduğunu ifade eden Yağmur Banda, “Adımdan değil arkamdan kopacak fırtınadan korksunlar.” sloganını söyledi.

Dominik Cumhuriyetine hakim olmaya gidiyorum

Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Yağmur Banda, paylaşımına “İzmir’de başlayan hırslı yolculuğumun sonundayım.. Dominik Cumhuriyetine hakim olmaya gidiyorum.. Hayatım boyunca istediğim her şeyi emek vererek başardım, hep mücadele ettim.. Bu yola hedeflerim için çıktım. Beni tanımadan, görmeden seven tüm takipçilerim, her an destekçim olan ailem ve arkadaşlarım, bundan sonraki etapta desteğinize daha fazla ihtiyacım olacak.. Sizleri çok seviyorum. Ben kendime güveniyorum siz de güveninizi eksik etmeyin.. Hoşçakalın.” notunu yazdı.

Survivor 2018 All Star Gönüllüler Takımı’nda, yanı sıra Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Birsen Bekgöz, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Yiğit Markus Aral gibi oldukça iddialı ve bir o kadar da hırslı yarışmacılar yer alıyor. Merakla beklenen Survivor All Star 2018, 10 Şubat günü başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler