Ana SayfaKimdirSurvivor Gizem Kurtulan kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Gizem Kurtulan kimdir?

Survivor 2018 All Star için nefesler tutuldu. Ekranların reyting rekortmeni yarışma programı için geri sayım başlamışken, yarışmacılar arasında dikkat çeken Gizem Kurtulan’ın kim olduğu merak edildi. En iddialı yarışmacılardan biri olan Gizem Kurtulan nerede ve ne zaman dünyaya geldi, Survivor’a katılmadan önce ne yapıyordu? Gizem Kurtulan hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor 2018 All Star gönüllüler takımından Gizem Kurtulan kimdir?

Survivor 2018 All Star’da gönüllüler takımında mücadele edecek olan Gizem Kurtulan, 22 ya da 24 yaşlarındadır. Boyunun, 170 cm. olduğu tahmin ediliyor. Doğayı ve gezmeyi çok seviyor. Şatafat ve gösterişin önemi bulunmadığını düşünen Gizem Kurtulan, sadeliğin gücüne inanıyor.

Sporcu kişiliğe sahip

Bursa’da yaşayan Gizem Kurtulan, Bursa Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunu. Kurtulan, plates antrenörlüğü yapıyor ve yüzme sporu ile ilgileniyor.

Dereceye girmeyi başardı

Gizem Kurtulan, 14 – 15 Haziran 2016 Pentatlon- Bıathle Türkiye Açık Şampiyonası’na katıldı ve dereceye girmeyi başardı.

Survivor 2018 All Star Gönüllüler Takımı’nda, Gizem Kurtulan’ın yanı sıra Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Birsen Bekgöz, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Markus gibi birbirinden iddialı ve son derece hırlı yarışmacılar mücadele edecek. Survivor, bu sezon bomba gibi geliyor.

Survivor 2018 All Star’ın en iddialı yarışmacılarından biri olan Gizem Kurtulan, rakiplerine meydan okumaya hazırlanıyor. Survivor 2018, 10 Şubat günü TV 8 ekranlarında başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler