Ana SayfaKimdirSurvivor Birsen Bekgöz kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Birsen Bekgöz kimdir?

Survivor 2018 All Star yarışmasının gönüllüler takımında yer alan yarışmacıların isimleri belli oldu. Yarışmacılardan en dikkat çekici olanı, Bisen Bekgöz’ün kim olduğu merak konusu oldu. Survivor’ın en iddialı yarışmacılarından biri olan Birsen Bekgöz kimdir? Birsen Bekgöz nerede ve ne zaman dünyaya geldi, kariyerinde hangi çalışmaları gerçekleştirdi? Birsen Bekgöz hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor 2018 All Star Birsen Bekgöz kimdir?

Survivor 2018 All Star’da gönüllüler takımında mücadele edecek olan Birsen Bekgöz, 1980 yılında Berlin’de dünyaya geldi. Güzelliği ile dikkat çeken Bekgöz, 1.73 cm. boyunda 60 kilo ağırlığında. Ayrıca, terazi burcu.

Kariyerinde birçok başarıya imza attı

Yakın mesafe koşucusu olan Birsen Bekgöz, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden mezun oldu. Spor hayatında birçok başarıya imza atan Birsen Bekgöz, 2004 yılında 400 metre engellide Cezmi Or kupasında altın madalya kazandı. 2005 Akdeniz Oyunları’nda ise 4*400 metre bayraklı yarışta bronz madalya kazandı. İslam Oyunları’nda da 4*100 metre bayrak yarışında altın madalya, 4*400 metre engelli bayrak yarışında ise gümüş madalya kazandı.

Survivor 2018 All Star gönüllüler takımı yarışmacıları

Survivor 2018 All Star Gönüllüler Takımı’nda, Birsen Bekgöz’ün yanı sıra Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Markus gibi yarışmacılar mücadele edecek.

Birbirinden hırslı ve birbirinden iddialı yarışmacıların mücadele edeceği Survivor 2018 All Star, 10 Şubat akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler