Ana SayfaKimdirSurvivor Funda Alkayış kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Funda Alkayış kimdir?

Önümüzdeki günlerde tutkunları ile buluşacak olan Survivor All Star 2018’in en iddialı yarışmacılarından biri olacağı belli olan Funda Alkayış kimdir? Gönüllüler takımında yarışacak olan Funda Alkayış, ne zaman ve nerede dünyaya geldi, mesleği nedir, boyu ve kilosu kaçtır? Funda Alkayış hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Funda Alkayış kimdir?

Survivor All Star 2018’in gönüllüler takımında mücadele edecek olan Funda Alkayış, 1987 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Sporcu kimliği ile dikkat çeken Alkayış, 1.67 cm. boyunda 55 kilo ve aslan burcudur. Funda Alkayış, Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda eğitim gördü.

Funda Alkayış, spor hayatına 2009 yılında sadece kilo vermek amacı ile başlamıştı. Kickboks’a antremana çıkan Funda Alkayış, bu sporda devam etmeye karar verdi.

Alkayış, spora ilk başladığı yıllarda ailesinin tepkisi ile karşılaştı. Sporcunun vücudunda oluşan morlukları gören ailesi, ilk başlarda kızlarının bu sporu yapmasını istemedi. Bu sporda vazgeçmemek için inat eden Funda Alkayış, azmetti ve başarılı bir sporcu oldu. Funda Alkayış, Kickboks’u erkek sporu olarak görmediğini ifade ederek, bir çok kadın sporcunun erkek sporcudan başarılı olduğunun altını çizdi.

Şampiyon Funda Alkayış

Dünya Şampiyonu olan ve ülkemize 2 altın madalya getiren Funda Alkayış, 27 defa Türkiye Şampiyonu olmuş ve ayrıca Avrupa Şampiyonu olmuştur. Funda Alkayış, Kickboks’u çok sevdiğini ve bu sporu çocuğuna da tavsiye edeceğini ifade etti.

Onların gücünü herkes biliyor, ama benim ne kadar güçlü olduğumu kimse bilmiyor

Funda Alkayış, Survivor 2018 Gönüllüler fragmanında “Onların gücünü herkes biliyor, ama benim ne kadar güçlü olduğumu kimse bilmiyor.” sloganı ile çıkış yaptı. Son derece iddialı olan Funda Alkayış, sporcu kimliği ile Survivor 2018’in en hırslı yarışmacılarından biri olacak gibi görünüyor.

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı’nda Funda Alkayış gibi başarılı bir ismin yanı sıra, Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Birsen Bekgöz, Gamze Aksu, Yiğit Markus Aral gibi yarışmacılar yer alıyor. Survivor 2018 All Star, 10 Şubat günü TV8 ekranlarında başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler