Ana SayfaKimdirHakan Hatipoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Türkiye’ de izlenme rekorları kıran yarışma programın da tanıştığı Gizem Hatipoğluyla evlenen Hakan Hatipoğlu Kimdir? Tekrardan  Survivor 2018 All Star yarışmasında boy göstermiştir. Şuan ilk çocuğunu kucağına alma mutluluğunu yaşayan Hakan Hatipoğlu kimdir, haberimizde


Bugün Doğan Ünlüler

Hakan Hatipoğlu nerede doğdu? Hakan Hatipoğlu aslen nereli?

Hakan Hatipoğlu Burgazada da doğdu. Hakan Hatipoğlu aslen Çanakkale’ lidir.22

Hakan Hatipoğlu şuan kaç yaşında? Hakan Hatipoğlu hangi burç?

Hakan Hatipoğlu şuan 39 yaşında ve yay burcudur.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde İstanbul‘da doğmuş, Burgazada’da ise yaşamını ilerletmiştir. Fakat Hakan Hatipoğlu aslen Çanakkale’lidir. Hakan Hatipoğlu’nun eğitim hayatı başarılı geçmiştir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlamış, ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans yapma fırsatı bulmuştur. İlk önce reklam ajanslarında işi öğrenen Hatipoğlu, daha sonra bir reklam ajansı kurdu.

Adalar Su Topu Takımı’nda profesyonel olarak su topu oynamış olan Hakan Hatipoğlu, aynı zamanda 2013’de düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Su Topu Milli Takımı kadrosunda yer almıştır. Her alanda başarılı olan Hakan Hatipoğlu’nun televizyon hayatı ise Acun Ilıcalı’yla tanıştıktan sonra başlamıştır.

2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katılan Hakan Hatipoğlu, 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ile ayrıldı. Fakat katıldığı yarışmada sadece parayı değil aşkı kazanacak kadar şanlı olan Hatipoğlu, kendisini gibi Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. Çok severek evlenen ikili evliğini sürdürmekte.

Survivor Kızlar Erkekler isimli yarışma programına katılan Hakan Hatipoğlu, bu yarışmadan sonra Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide Erdal Beşikçioğlu gibi profesyonel isimlerle çalışma fırsatı da bulmuştur. Kariyerine hız kesmeden devam eden, girişkenliği ile her zaman kazanan isim olan Hakan Hatipoğlu 2013 yılının Ekim ayında 31 Aralık 2013 gecesine kadar yayınlanan “Bir Milyon Kimin?” adlı bilgi yarışmasında, sunuculuk yaptı.

Daha sonra Survivor All Star yarışmasına tekrar katılma şansı bulan Hakan Hatipoğlu, yarışmanın ardından da Survivor Panorama adlı programı Nur Tuğba Algül ile birlikte sunmuştur. Şuanda ise Survivor 2018 All Star kadrosuna dahil edilmiş olup birinci olamadan elenmiştir.

Sunucu Hatipoğlu yarışma da yarışırken eşinin süpriz haberiyle hamile olduğunu öğrendi. Hatipoğlu çifti ilk çocuklarını 19 ekim 2018 tarihinde ellerine aldılar. Bebeklerinin adına açmış oldukları instagram hesabı var.

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu’nun bebeği dünyaya geldi!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler