Ana SayfaKimdirÖzgün Karaman Kimdir?

İlgili Postlar

Özgün Karaman Kimdir?

Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile herkesin dikkatini üzerine çeken Özgün Karaman, izleyenlerin karşısına “Darısı Başımıza” projesi ile çıkacak. Peki, Özgün Karaman kimdir? Hayatı hakkında bilinmeyenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Özgün Karaman Kimdir?

Özgün Karaman, 15 Ocak 1988 yılında Kocaeli İzmitte dünyaya geldi. Özgün Karaman’ın fiziksel özellikleri, boyu 181 cm, 77 kilo, saç rengi kumral, göz rengi ise kahverengidir. Kocaeli Üniversitesi -Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nde eğitimini tamamlayan başarılı oyuncu ayrıca 7 Sanat Akademide Kamera Önü ve Sahne Eğitimi alarak hayalini gerçekleştirmek için adım atmıştır.

Televizyon ekranlarına ilk defa Çakıl Taşları dizisinde izleyenlerin karşısında çıkan Özgün Karaman bu dizide Cenker karakterine hayat vermiştir. Başarılı performansı ile bir çok reklam filmi televizyon dizisi ve televizyon programında oynamıştır. Fiziksel özelliklerinden bazıları ise şöyledir; boyu 181 cm, 77 kilo, saç rengi kumral, göz rengi ise kahverengidir.

Özgün Karaman, 2018 yılında yaz sezonunda yayınlanacak olan “Darısı Başımıza” dizisi ile sevenlerin karşısına çıkacak. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekecek olan dizi yakın zamanda yayınlanacak.

Özgün Karaman’ın Yer Aldığı Projeler

  • Darısı Başımıza
  • Baba Candır
  • Mihrap Yerinde
  • Elde Var Hayat Sınav
  • Çakıl Taşları
  • Elde Var Hayat
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler