Ana SayfaKimdirİlay Erkök Kimdir?

İlgili Postlar

İlay Erkök Kimdir?

Başarısı ve güzelliği ile herkesin dikkatini çeken, genç yeteneklerimizden biri olan İlay Erkök kimdir? Genç oyuncu hakkında tüm detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

İlay Erkök Kimdir?

İlay Erkök, 1993 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Manisa’lı olan İlay Erkök, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. Ekranların genç simalarından İlay Ergök’ün televizyon dünyasına adım atışı 2013 yılında Güneşi Beklerken adlı dizisiyle olmuştur. Güneşi Beklerken dizisiyle boy gösteren başarılı oyuncu güçlü kadro ile çalışma fırsatı bulmuştur.

Daha sonra İngiltere’ye giden Erkök, burada Royal Conservatoire of Scotland’ da oyunculuk eğitimi alarak daha çok tecrübe kazanmaya bakmıştır. İngiltere dönüşünden sonra Tolga Çevik’in asistanı olarak çalışmaya başlamıştır.

Daha sonra Fox TV’de yayınlanan ve başrollerini Can Yaman, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin paylaştığı İnadına Aşk dizisinin kadrosunda yer aldı.Son olarak ise 2016 yılında Hayatımın Aşkı dizisi ile ekranların karşısına çıkmıştır. Güzelliği ve başarısı ile herkesin dikkatini üzerine çeken İlay Erkök, sevenlerinin karşısına “Darısı Başımıza” dizisi ile çıkacak.

İlay Erkök’ün Rol Aldığı Diziler;

2016 – Hayatımın Aşkı
2015 – İnadına Aşk
2013 – Güneşi Beklerken

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler