Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'nin Takipçisinden Tokat Gibi Sözler!

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’nin Takipçisinden Tokat Gibi Sözler!

Gonca Vuslateri geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaşanan bir olaya tepkisini dile getirdi. Tepkiye karşılık Gonca Vuslateri’nin takipçisinden tokat gibi sözler geldi!

“Mütevazı Olamam”

Gonca Vuslateri geçtiğimiz gün sosyal medya da hastayken bir fotoğraf paylaştı. Hastayken de seksiyim başlığında paylaşım yapan ünlü oyuncu sonrasında, yabancı ve Türk dizileri arasındaki senaryo farklılıklarını anlatan bir açıklama yaptı ve oyuncu olmanın farkındalık ile ilgili olduğunu bu konuda mütevazı davranamayacağını açıkladı. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarındaki yorumları bu sıra tepki çeken Vuslateri ise bu konuda ki tutumunu değiştirecek gibi durmuyor.

Gonca Vuslateri, Yeni Sevgilisi ile Yakalandı!

Destek Oldu

Gonca Vuslateri sosyal medya kullanımlarıyla sık sık gündeme gelse de güzel oyuncu, yakınlarına aynı zamanda destek de oluyor. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı Demet Akbağ paylaşımı sevenlerinin gözünü doldurmuştu. Demet Akbağ’ın, Seyfi İybar’a acısına destek veren güzel oyuncu Akbağın ne kadar sevildiğini anlatarak destek olmaya çalıştı.

Demet Akbağ Kimdir?

Gonca Vuslateri’nin Takipçisinden Tokat Gibi Sözler!

Geçtiğimiz gün hava alanında yaşanan olaya birçok oyuncu tepki göstermişti. Kadının, görevliye olan çirkin sözleri sosyal medya üzerinden büyük tepki çekmişti. Gonca Vuslateri‘de bu olaya kayıtsız kalamayan isimler arasındaydı. Yaptığı paylaşımla “Onun adına ben utandım.” diyen Vuslateri’ye takipçisinin biri “İkiyüzlü” yanıtını verdi.  İddiaya göre Vuslateri, katıldığı bir davette ismini bulamayan görevlinin elinden tepkili bir şekilde listeyi çekerek onu azarlamış, yorumu yapan takipçisi de olayı yaşayanın ta kendisi. “Sosyal medyadaki bu ikiyüzlülük gerçekten çok üzücü aslında bu kadar duyarlı ve sabırlı biri değilsiniz siz de.” sözleri,  Vuslateri’ye büyük tepki çekti.

Gonca Vuslateri Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler