Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Yeni Yatırımı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Yeni Yatırımı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin yeni yatırımı belli oldu. Son zamanda adından sıklıkla söz ettiren genç şarkıcı kazancını akıllıca değerlendiriyormuş.

Reklam Markalarının Yüzü Oldu

Aleyna Tilki yakaladığı başarılı çıkışla geçtiğimiz sene bir dondurma markasının reklam yüzü olmuştu. Reklamdan 2 Milyon TL kazanç sağlayan Tilki çok konuşulmuştu. Single çalışmalarına devam eden genç şarkıcı bir yandan gelen yeni teklifleri de değerlendirmeye devam ederken bu sene bir kot markasının reklam yüzü olarak yine ekran karşına geçti. Yaptığı giriş anlaşmasıyla reklamdan 1,5 Milyon TL kazanç sağlayan Aleyna Tilki’nin önümüzdeki dönem anlaşmanın yenilenmesi takdirinde reklam ücretinin de artacağı söyleniyor.

Aleyna Tilki mahkeme şoku ile karşı karşıya!

Yeni Projeler Yeni Aranjörler

Aleyna Tilki ilk çıkış yaptığı senelerde, Emrah Karaduman ile ilişki iddialarıyla gündeme gelmişti. İlişki iddialarını başta yalanlayan sonrasında daha ılımlı yanıtlar vermeye başlayan ikili arasında geçtiğimiz sene bir gerginlik yaşandığı ve aralarındaki tüm iletişimin tamamen koptuğu söyleniyor. Bunun üzerine sosyal medyadan imalı gönderiler paylaşan Tilki yeni şarkı projeleri için ise başka bir aranjörle çalışma kararı aldı. Ayrıca şarkılarının nakaratlarına da kardeşi Ayça’nın yardım ettiğini açıkladı.

Emrah Karaduman Kimdir?

Aleyna Tilki’nin Yeni Yatırımı

Kazancının kontrolünün annesinde olduğunu ve ondan harçlık aldığını söyleyen Aleyna Tilki, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Çengelköy’de ailesiyle yaşamak için Boğaz Manzaralı bir villa alan Tilki, aldığı evi de annesinin üzerine yapmış. 3 Milyon TL değerindeki evine taşınmaya hazırlanan Aleyna Tilki aynı zamanda mantıklı bir yatırım yaptığını da düşünüyor.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler