Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki mahkeme şoku ile karşı karşıya!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki mahkeme şoku ile karşı karşıya!

Aleyna Tilki mahkeme şoku ile karşı karşıya! Ünlü söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman’ı mahkemeye vermeye hazırlanıyor. İlkan, 29 yıl önce yazdığı Yıllar Affetmez isimli şarkısını alıntı yaparak Dipsiz Kuyum isimli şarkısına uyarlandığını iddia etti. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’dan Aleyna Tilki İddialarına Son Nokta!

Ahmet Selçuk İlkan,  Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman’ı mahkemeye veriyor

Söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Etiler’de bir organizasyona katıldı. İlkan,  Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ahmet Selçuk İlkan, iki ismi mahkemeye vermeye hazırlandığını açıkladı.

Ahmet Selçuk İlkan kimdir?

Ahmet Selçuk İlkan’dan Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman açıklaması

Ahmet Selçuk İlkan, konu hakkında yaptığı açıklamada “Benim yıllar önce yazdığım, ‘Yıllar Affetmez’ şarkısını maalesef Aleyna Tilki belki istemeden ama bizim şarkıların üzerinden söz yazarak okumuş oldu. Şarkının müziği ve melodisi bizden alınıp başka bir isimle lanse edildi. Bu bizi çok acıtıyor. Yani size ait olan bir güzelliğe birinin sahip çıkması ve hala yaşarken bunu yapmaları çok dokunuyor insana. Şu an MESAM’da şarkının analizi yapılıyor ne kadar benzerliği ve ne kadar alıntı olduğu konusunda. Tabii ki yasal haklarımız saklı kullanmak zorundayız. O zaman tüm şarkıları alalım yağmalayalım.” dedi.

Aleyna Tilki kimdir?

Onlardan bir özür bekliyorum

Açıklamalarına devam eden Ahmet Selçuk İlkan, “Onlardan bir özür bekliyorum. Bu kötü bir örnek aynı zamanda. Bizden aldıkları şarkının adını, ‘Dipsiz Kuyum’ koymuşlar, oysa müzik dünyasının hazinesi bu kadar dipsiz değildir. Bizi de dipsiz kuyuya gömmesinler. Lütfen bize sevgilerini ve saygılarını göstermelerini bekliyorum. Bizim müzik kuyumuz onlarınki gibi dipsiz ve ipsiz kuyu gibi değildir.” diye konuştu.

Emrah Karaduman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler