Ana SayfaDizilerSöz Dizisinin Hayranlarını Üzecek Haber Geldi!

İlgili Postlar

Söz Dizisinin Hayranlarını Üzecek Haber Geldi!

Star Tv ekranlarının 3 sezondur soluksuz izlenen dizilerinden Söz’ün 80. son bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ve akıcı hikayesi ile 3 sezondur pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Söz, sosyal medyada en çok konuşulan projeler arasında yer aldı. Söz dizisinin hayranlarını üzecek haber geldi.

Pazartesi Dizileri 2019

Söz Dizisinin Hayranlarını Üzecek Haber Geldi!

Heyecan ve aksiyon dolu hikayesi ile pazartesi akşamlarına damgasını vuran Söz final kararı aldı. Bu akşam 80. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi 84. bölümüyle son kez izleyicisinin karşısına çıkacak.

Söz 80. bölüm fragmanı izle..

SÖZ 79. SON BÖLÜMDE NELER OLDU!

Tim ile Yavuz Linda’ya silahlarını doğrulturlar. Linda, masum olduğunu söyler. Ama Yavuz onu dinlemez. Dışarıda kalabalık oluştuğu bilgisinin gelmesi üzerine Linda şimdilik hayatta kalıyor. Tim onu bağlayıp harekete geçiyor. Linda için harekete geçen Tim, Dragan’ın hedefi haline geliyor.

Dragan, Tim’i köşeye sıkıştırıyor ve kimsenin sığınaktan sağ çıkmaması emrini veriyor. Tim üyeleri Yavuz’a bağlılıklarını bir kez daha gösteriyor. Dragan’la çatışan Tim Linda’yı alıyor. Ama uluslararası çevrede Linda’nın alınması yankı yapıyor. Linda ile ilgili yapılan haberlere karşı Yavuz ve Eylem plan yapıyor.

Derya hastanede tedavi altındadır. Nazlı ile Su hastanede Derya’ya destek oluyorlar. Derya’nın bir daha yürüyememe olasılığı var. Bu ihtimal Derya’yı çok üzüyor. Yatağından kalkıp yürümeye çalışıyor ama yere yığılıp kalıyor. Yavuz ise Derya’nın yürümeye çalışıp yere düştüğü anları üzülerek izliyor. Fakat Derya, bu durumunda bile pes etmeye pek niyeti yoktur.

Dragan’ın yeni bir planı vardır ve hemen harekete geçer. Sadık’ı yurt dışına göndererek Avrupa ile temas kurmasını sağlıyor. Dragan’ın bu hamlesinden Tim haberdar oluyor. Tim, Sadık’ı alıp Dragan’ın yurt dışındaki terör faaliyetlerine engel olmak için harekete geçiyor ve ilk hamlesini yapıyor. Bu arada Dragan da Yavuz için yeni bir plan peşindedir. Dragan’ın amacı Yavuz’u can evinden vurmaktır. Dragan’ın hedefi Derya’dır. Yavuz, hem kendi hem de Derya’nın başına silah dayanmış bir şekilde çaresiz kalıyor. Yavuz ile Derya’nın sonu ne olacak.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler