Ana SayfaDedikoduHadise'den Murat Gezer Hakkında Açıklama

İlgili Postlar

Hadise’den Murat Gezer Hakkında Açıklama

Hadise’den Murat Gezer hakkında açıklama geldi. Bir süredir yakınlaştığı iddia edilen ikili hakkında Hadise olayın detaylarını anlattı.

Zor Günlerden Geçiyor

Geçtiğimiz günlerde Hadise, sapık bir takipçisi olduğundan dolayı mahkemeye başvurmuş ve bu olaydan dolayı korku duyduğunu açıklamıştı. “Sürekli beni kimlerle aldattın?” diye mesajlar ve mailler halan Hadise’nin sıradan bir sapıkla karşı karşıya olmadığı, uzun zamandır kendini onunla birlikte zanneden, psikolojik açıdan sıkıntı yaşayan biriyle karşı karşıya olduğu tahmin ediliyordu. Bu durum karşısında epey korkan Hadise mahkemeye başvurdu ancak kişi hakkında araştırmalar hale devam ediyor.

Mina Başaran’ın düşen jetinde bulunan isimler!

Kötü Haber Yürekleri İncitti

Murat Gezer, iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ile nişanlıydı. Ancak nişanlısı geçtiğimiz sene Dubai’den İstanbul’a  gelen uçak İran’da düşmüş ve üçü mürettebat, toplamda 11 kişi hayatını kaybetmişti. Ne yazık ki Mina Başaran’da bu uçak kazasında üzücü bir şekilde hayatını kaybetmişti. Bu haberle sarılsan Murat Gezer’in kendini toplaması zaman almıştı. Geçtiğimiz günlerde ise şaşırtıcı bir iddia gündeme geldi. Hadise ve Murat Gezer’in yakınlaşmaya başladığı, ikilinin sık sık buluşup dertleştiği, Hadise’nin ise Gezer’e yaşadığı acıdan dolayı zaman tanıdığı, söylentileri ortaya çıkmıştı.

Mina Başaran Kimdir?

Hadise’den Murat Gezer Hakkında Açıklama

İkili hakkında çıkan aşk ve yakınlaşma iddiaları, Hadise tarafından yalanlandı. Hadise yaptığı açıklama da böyle bir şey olmadığını, Murat Gezer’in kardeşinin arkadaşı olduğunu, ikilinin de birbirini bu sayede tanıdıklarını ancak aralarında hiçbir şey olmadığını açıkladı.

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler