Ana SayfaKimdirMina Başaran Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Mine Başaran'ın Babası Kim?

İlgili Postlar

Mina Başaran Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Mine Başaran’ın Babası Kim?

Başaran Grubu’nun veliahdı Mina Başaran, iş adamı Murat Gezer ile 2017 yılının ekim ayında sade bir törenle nişanlanmış ve evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. 2017’nin ekiminde Soho House’da düzenlenen sade bir törenle nişanlanan çift, 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda evlenmeyi hazırlıkları içerisindeydi.


Bugün Doğan Ünlüler

Mina Başaran Kimdir?

Mina Başaran aslen Trabonlu olan Başaran Holding’in yönetim kurulu başkanı ünlü iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızıdır. Ailesinin sunduğu imkanlar haricinde kendini sürekli geliştirmek için çaba harcayan, özel hayatı sorulduğunda “hırslı ve yetenekli” olarak tanımlanan Mina Başaran, bundan 5 sene önce 2013 yılında yaklaşık 80 yıldan fazla süredir gıda, turizm, enerji, finans gibi pek çok sektörde faaliyet gösteren aile şirketleri Başaran Holding’in yönetiminde yer alarak iş hayatına atılmış ve kariyer basamaklarını tırmanmaya başlamıştı.

Hüseyin Başaran Kimdir?

Son dönemde turizm sektöründeki faaliyetleri ile ön planda olan ünlü iş adamı Hüseyin Başaran’ın tek kızı olan Mina Başaran’ın ilerleyen süreçte holdingin başlangıç şirketi olan ve halen Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesislerine sahip olan Başaran Entegre’de daha aktif görevler alması bekleniyordu.

Mina Başaran Kaç Yaşındaydı? Mina Başaran Nereli?

1990 yılında dünyaya gelen Mina Başaran 28 yaşındaydı. Mina Başaran aslen Trabzonludur.

Mine Başaran’ın Babası Kim?

Mina Başaran’ın babası Başaran Holding’te yönetim kurulu başkanı olan Hüseyin Başaran‘dır.

Mina Başaran, 11 Mart 2018 Pazar günü, içinde bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gelen şirketlerine ait özel uçağın İran yakınlarında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı düşmesi sonucu, uçakta bulunan diğer 10 kişi ile birlikte hayatını kaybetti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler