Ana SayfaKimdirHüseyin Başaran Kimdir?

İlgili Postlar

Hüseyin Başaran Kimdir?

Gıda, finans, inşaat, turizm, enerji ve pek alanda faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding’in yönetim kurulu başkanı olan Hüseyin Başaran geçmiş yönetim kadrolarında bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı da yapmış, evli ve 2 çocuk sahibidir.


Bugün Doğan Ünlüler

Hüseyin Başaran Nereli?

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding sahibi ve halen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Trabzon doğumlu ve Trabzonlu olan Hüseyin Başaran başarılı kariyerinin yanında daha önce Trabzonspor Asbaşkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Başaran Holding Kimin?

Gıda, finans, inşaat, turizm, enerji gibi çok farklı sektörlerde başarılı projeleriyle dikkat çekerek büyümesini sürdüren ve 25 yılı aşkın süre boyunca pek çok başarılı yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan dedesinden ve babasından sonra üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. Başaran Yatırım Holding temelleri fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, o dönem ciddi ve başarılı projeleri ile birlikte Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesislerinden bir tanesini hayata geçirmiştir.

Gıda sektöründeki atılımlar ile başlayan şirket şimdilerde gıda dışında başta yatçılık, finans, inşaat, turizm, havacılık, çimento ve enerji olmak üzere farklı sektörlere yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Başaran Holding, Hüseyin Başaran’ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

Ramada otelleri ve fındık ihracatıyla ön planda olan işadamı Hüseyin Başaran, özellikle İstanbul’da Fikirtepe bölgesinde önemli yatırımları ile dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler