Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci ve Gökhan Çıra İlişkisinde Son Durum Ne?

İlgili Postlar

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra İlişkisinde Son Durum Ne?

Ayırldığı iddia edilen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ilişkisinde son durum ne? İkilinin yapmış olduğu sosyal medya paylaşımları dikkat çekti!

Bir Dargın Bir Barışık

Ünlü futbolcu Gökhan Çıra ve sosyal medya Fenomeni Selin Ciğerci, 2 seneyi aşkın bir süredir birlikteydiler. İlişkilerinin başlarında çift bir ayrılıp bir barışıyordu. Geçtiğimiz sene ikili bir süre yollarını ayırmıştı. Ayrılık hakkında Selin Ciğerci “Yeni projelerle geliyorum uzun bir süre erkek yüzü görmek istemiyorum!” açıklamasını yapsa da, ikili bundan kısa bir süre sonrasında yeniden bir araya gelmiş ve sorunlarını çözerek ilişkilerini mutlu bir şekilde devam ettirmişlerdi.

Selin Ciğerci’den flaş ‘evlat edinme’ açıklaması!

Sürpriz Evlenme Teklifi

Bu senenin başında, Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile katıldığı bir eğlencede sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etti. Hiç beklemediği bir anda böyle bir teklif alan Ciğerci sevinçten havalara uçmuş ve bu görüntüler, kare kare sosyal medyaya yayılmıştı. Mutlu olan ve yakında evlenecek olan çiftten geçtiğimiz gün üzücü bir iddia gündeme geldi.

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra İlişkisinde Son Durum Ne?

Çift Ekim ayında dünya evine girmeye hazırlanıyordu. Gelinlik seçilmiş ve düğün hazırlıkları şimdiden başlamıştı ki ikilinin ayrılma kararı aldıkları öğrenildi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından da takipten çıkan ve fotoğraflarını kaldıran ikili, birbirlerine sosyal medya üzerinden göndermeli paylaşımlarda bulunuyor. Selin Ciğerci “”Bazen kendi kısmetini kendin belirler, kaderine ona göre yön verirsin demişler… Doğru.” diyerek sitem ederken, Gökhan Çıra’da “Herkes gider mi?” diyerek yanıt verdi. İkilinin neden ayrıldıkları ise henüz bilinmiyor.

Selin Ciğerci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler